ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Samsung και Marvel συνεργάζονται σε ένα Galaxy S6 edge με θέμα τους Avengers
Η Samsung από ότι φαίνεται συνεργάστηκε με την Marvel (πέρα από την κοινή διαφημιστική προώθηση των προϊόντων τους) και για την κατασκευή ενός νέου, περιορισμένων αντιτύπων Galaxy S6 edge με θέμα τους υπερήρωες Avengers.
Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν επίσης και στην διαφημιστική προώθηση, και το συγκεκριμένο promo με την ονομασία "Assemble" που δόθηκε στην δημοσιότητα δείχνει τόσο το Galaxy S6 edge Avengers edition smartphone όσο και τους Lionel Messi, Eddie Lacy, Fabian Cancellara και άλλους να μαζεύονται σε έναν χώρο με την ονομασία Shawarma (αναφέρεται στην κινηματογραφική ταινία).

Οι διάσημοι αθλητές νωρίτερα είχαν βρει κάποιους μεταλλικούς χαρτοφύλακες, που ο καθένας διαθέτει στο εσωτερικό του ένα Samsung Galaxy S6 edge με θέμα έναν, από τους γνωστούς χαρακτήρες της ομάδας υπερηρώων Avengers (Hulk, Captain America, Iron Man, Black Widow, Thor και Hawkeye).
Το διαφημιστικό θα έχει και συνέχεια, και για την ώρα περιμένουμε την Samsung να ανακοινώσει επίσημα την έκδοση Avengers του Galaxy S6 edge.

Δεν υπάρχουν σχόλια