ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HP Officejet Pro X576dw MFP. Μοιάζει με laser. Λειτουργεί σαν laser.

To πολυμηχάνημα Officejet Pro X576dw MFP (Multi-Function Printer) και γενικότερα όλα τα πολυμηχανήματα της σειράς Officejet Pro X της HP μοιάζουν με laser, λειτουργούν σαν laser αλλά προσφέρονται στην μισή τιμή, και είναι ιδανικά για μικρές ή μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις ή ομάδες εργασίας των 10-15 ατόμων.
Επιχειρήσεις όπως μικρά ή μεσαία γραφεία στον τομέα του τουρισμού, της διαφήμισης ή λογιστικά και ασφαλιστικά γραφεία καθώς και start-ups θα βρουν ιδιαίτερα συμφέρουσα την επιλογή του Officejet Pro X576dw MFP χάρη στην δύναμη της τεχνολογίας HP PageWide.

Το κλειδί της επαναστατικής ταχύτητας και της ποιότητας που προσφέρει ο HP Officejet Pro X576dw είναι οι σταθερές κεφαλές εκτύπωσης, που εκτείνονται σ' όλο το πλάτος της σελίδας και εκτυπώνουν την πλήρη εικόνα με ένα πέρασμα!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η σειρά Officejet Pro X500 στην οποία ανήκει και το Officejet Pro X576dw προσφέρει τους ταχύτερους χρόνους επιτραπέζιας εκτύπωσης στον κόσμο σύμφωνα με αξιόπιστες ανεξάρτητες δοκιμές και αυτό με λίγα λόγια σημαίνει, ότι η επιχείρησή σας όχι απλά θα ανταποκρίνεται, αλλά θα θέσει νέους ρυθμούς.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δεν είναι όμως μόνο η εκπληκτική ταχύτητα και η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης που προσφέρει η τεχνολογία HP PageWide που καθιστά τον Officejet Pro X576dw το ιδανικό πολυμηχάνημα για το γραφείο, αλλά και η δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, που εξοικονομεί χρόνο και χρήματα με την χρήση 50% λιγότερου χαρτιού καθώς και ο προαιρετικός δίσκος των 500 σελίδων που επιτρέπει τις μεγάλου όγκου εκτυπώσεις με λιγότερες διακοπές (εκτύπωση έως 1.500 σελίδων μεταξύ των αντικαταστάσεων με τον προαιρετικό δίσκο χαρτιού 500 φύλλων και του δίσκου πολλαπλών χρήσεων 50 φύλλων, που εκτυπώνει επίσης έγγραφα μεγέθους legal, φακέλους, κάρτες, επιστολές, και ετικέτες).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Αν τώρα στο γραφείο σας, κάνετε χρήση BYOD (Bring Your Own Device), τότε μπορείτε να ξεγνοιάσετε χάρη στην δυνατότητα εκτύπωσης HP ePrint από το smartphone ή το tablet σας.

Ο Officejet Pro X576dw καταναλώνει έως και 50% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με έναν laser εκτυπωτή και έτσι είναι φιλικότερος προς το περιβάλλον και προς την… τσέπη σας. Επιπλέον, η HP σας δίνει την δυνατότητα να ανακυκλώσετε τα δοχεία μελάνης μόλις αδειάσουν, μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης της HP.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τα δοχεία μελάνης HP PageWide αντικαθίστανται εύκολα, και περιέχουν χρωστικές μελάνες (all-pigment) που είναι ζωηρές, ανθεκτικές στο νερό, και που θα διαρκέσουν για δεκαετίες. Εκτυπώνουν έως 9200 σελίδες με το δοχείο μαύρης μελάνης XL και έως 6000 σελίδες με το μακράς διαρκείας έγχρωμο δοχείο, και εξοικονομούν ακόμη περισσότερα χρήματα ανά σελίδα σε σύγκριση με ανταγωνιστικές προτάσεις.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Πέρα από την εκπληκτική τεχνολογία εκτύπωσης HP PageWide, ο Officejet Pro X576dw προσφέρει δυνατότητες αντιγραφής, σάρωσης και φαξ, που δεν χρειάζονται επιτήρηση και που πραγματοποιούνται χωρίς διακοπές.
Ο Officejet Pro X576dw διαθέτει υποδοχή 10/100Base-TX Ethernet για σύνδεση στο δίκτυο, θύρα FAX σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε γρήγορα ένα τυπωμένο έγγραφο, θύρα USB για την σύνδεση τρίτων συσκευών καθώς και θύρα USB 2.0 για ταχεία μεταφορά δεδομένων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Με τον Officejet Pro X576dw αποκτάτε και τις επιχειρηματικές εφαρμογές της HP, που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στο Internet, να εκτυπώνετε τα έγγραφα που χρησιμοποιείτε συχνότερα και άλλα πολλά, και μάλιστα απευθείας από την έγχρωμη οθόνη αφής που ενσωματώνει

Δεν υπάρχουν σχόλια