ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Amazon smartphone, ετοιμαστείτε για Kindle κινητό

Ετοιμαστείτε για το Amazon smartphone, την πρόταση του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος στον κόσμο που θέλει να μπει στην αγορά των κινητών γιατί απλά μπορεί. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για χαρακτηριστικά, ούτε τιμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Amazon θα κατασκευάσει το κινητό στα εργοστάσια της Foxconn στην Κίνα, εκεί που όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους στην γραμμή παραγωγής gadgets.
Γιατί να θέλει να αποκτήσει το δικό του smartphone το Amazon; Μα γατί θέλει να συμπληρώσει την οικογένεια Kindle με κάτι πιο μικρό, πιο βολικό, πιο εύκολο στις αγορές και σχετικά φθηνό σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Αν τελικά το Amazon κινητό κυκλοφορήσει να είστε βέβαιοι ότι θα τρέχει Android αλλά τόσο διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει όσο το Kindle Fire σε σύγκριση με τα άλλα Android tablets.
Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή όσο το Amazon ετοιμάζει το smartphone και ψωνίζει πατέντες για να προστατευτεί σε περίπτωση επίθεσης από δεξιά και αριστερά. Για να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια