ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Facebook & Messenger: Απαιτούν τουλάχιστον 2GB RAM σε Windows 10 Mobile

Οι εφαρμογές Facebook και Messenger έχουν βελτιστοποιηθεί για να τρέχουν καλύτερα σε συσκευές με Windows 10 Mobile, όμως υπάρχουν αρκετά παράπονα από χρήστες. Ο λόγος είναι ότι οι developers αύξησαν τις ελάχιστες απαιτήσεις για τις εφαρμογές.
Φαίνεται ότι τόσο το Messenger όσο και η ίδια η εφαρμογή του Facebook, απαιτούν από συσκευές που τρέχουν Windows 10 Mobile, να φορούν τουλάχιστον μνήμη RAM 2GB για να δουλεύουν σωστά. Οι αλλαγές εμφανίζονται και στην σελίδα των apps στο Windows Store, οπότε πρόκειται για επίσημη αλλαγή, αν και οι developers δεν έχουν κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση.
Facebook-requirements.jpg
Προφανώς οι χρήστες με high-end smartphones, όπως για παράδειγμα το Microsoft Lumia 950 δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τα νέα minimum requirements, αλλά τα προβλήματα θα υπάρχουν σε όσους έχουν στην κατοχή τους mid-range Windows Phone.
Προς το παρόν, τα Facebook και Messenger apps παραμένουν διαθέσιμα ακόμη και για όσους έχουν συσκευές με λιγότερα από 2GB RAM. Επομένως, το πιο πιθανό είναι οι developers να ανανέωσαν τη σελίδα με τις ελάχιστες απαιτήσεις, για να έχουν μια εξήγηση στα παράπονα των χρηστών όταν οι εφαρμογές δεν θα τρέχουν καλά στις συσκευές τους.
Το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται στην κωδικοποίηση αυτών των εφαρμογών, και φαίνεται να ζητά περισσότερη RAM από αυτή που χρειάζονται τα περισσότερα Windows Phone apps για να τρέξουν σωστά

Δεν υπάρχουν σχόλια