ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι 15 hot εφαρμογές για Windows mobile

ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΣΑΜΕ τις 15 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τα κινητά μας Windows mobile και μάλιστα με πολλές επιλογές για κάθε χρήση και κάθε έκδοση του λειτουργικού που έχετε;
1. Anti-Theft είναι μια δωρεάν (προς το παρόν) εφαρμογή από την F-SECURE για την κινητή συσκευή σας η οποία παρέχει τρόπους για να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας, αν χαθεί ή κλαπεί. Λειτουργεί με Symbian, Windows Mobile και Android συσκευές .http://www.f-secure.com/en_US/produc...-download.html
2. Η SPB Software προσφέρει (το γνωστό) SPBtv ως δωρεάν download για Windows Mobile 5 και 6 http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/tv
3. Kαί το Swype Beta for Android
Επί του παρόντος, υποστηρίζει αγγλικά, ισπανικά και τα ιταλικά αλλά πολλές άλλες αναμένονται. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το κατεβάσετε. Πηγαίνετε στο https: / / beta.swype.com / εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση όπου μπορείτε να συνδεθείτε για να το κατεβάσετε
4. Facebook Το facebook έχει γίνει το διασημότερο social network στον κόσμο. Οπότε η Microsoft δημιούργησε τον official client για το facebook για τα Windows Mobile. Τώρα ενημερωθείτε για τα νέα των φίλων σας στο facebook από το κινητό σας.
5. TwitToday Το twitter είναι η διασημότερη micro blogging υπηρεσία. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να ελέγχετε όλες τις δραστηριότητές σας στο twitter από το windows mobile κινητό σας. Αφού εγκατασταθεί, προσθέτει ένα textbox στην Today Screen σας.
6. PockeTwit: Η αγαπημένη μας εφαρμογή γύρω από το twitter. Με μοναδικό user interface και πολλές επιλογές, θα ενθουσιάσει κάθε twitterholic.
7. Opera Mobile: Αν δεν υπάρχει προεγκατεστημένος μαζί με το κινητό, ο browser αυτός είναι ένα must. Υπερτερεί παντού του ενσωματωμένου IE mobile.
8. Skyfire :Ο αγαπημένος μας browser. Μεταφέρει την desktop browsing εμπειρία κατευθείαν στην συσκευή σας. Μοναδικό μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι δεν μπορούμε να γράψουμε ελληνικά σε κάποιο site μιας και δεν υποστηρίζονται ακόμα στις πρώτες αυτές εκδόσεις της εφαρμογής. (σύμφωνα με την εταιρία θα προστεθεί στην πορεία).
9. Google Maps :Βρείτε το που βρίσκεστε με χρήση ή όχι GPS! Για να κατεβάσετε την εφαρμογή επισκεφτείτε το m.google.com/maps μέσα από τον browser του κινητού σας.
10. Fring Instant messaging client για να μιλάτε με τους φίλους σας. Υποστηρίζει πολλά δίκτυα.
11. Skype :Το γνωστό σε όλους skype στην mobile έκδοσή του.
12. CleanRAM ;Μια εφαρμογή που σας βοηθάει να αποδεσμεύετε ram από το κινητό σας, χωρίς να χρειαστεί να το κάνετε επανεκκίνηση. Με 3 επιλογές λειτουργίας ανάλογα με τη δουλειά που θέλετε να κάνετε.
13. iFonz 2 Μια εφαρμογή που μετατρέπει το interface του κινητού σας σε κάτι πιο κοντά στο iPhone.
14. PocketRar Η mobile έκδοση του WinRar για να μπορείτε να διαχειρίζεστε rar files και στο κνητό σας.
15. PHM Registry Editor :Για τους πιο σκληροπυρηνικούς, μια εφαρμογή για να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με την registry της συσκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια