ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tablets: Galaxy Tab και M1 Touch android!

Η Samsung αφουγκραζόμενη τις τρέχουσες αγοραστικές επιταγές κατασκεύασε έναν επιθυμητό υπολογιστή ταμπλέτα με κωδικό όνομα Samsung Galaxy Tab. Η 7 ιντσών ταμπλέτα της Samsung (παλιά γνωστή ως S-Pad) χρησιμοποιεί Android με τη γνωστή μας χρηστική διεπιφάνεια Samsung TouchWiz UI όπως και το Galaxy S που «κάθεται» δίπλα του.
Αν πιστέψουμε τις διαρροές αναφορικά με το παλιό S-Pad θα πρέπει να έχει υψηλής ανάλυσης οθόνη τύπου AMOLED. Φυσικά το λειτουργικό είναι ότι καλύτερο και απο ότι φαίνεται θα λειτουργεί και ως κινητό λόγω του Skype αλλά και ύπραξης θύρας για 3G συνδέσεις στο απώτερο μέλλον...
M1 Touch tablet με Atom N450
Πάντα νομίζατε ότι το iPad δε θα 'πρεπε να είναι ένα μεγάλο iphone? Οχι πραγματικά, όπως το iphone μετά από το "Αγάπη μου, μεγένθυνα τα παιδιά" συμβάν?. Η iiView φέρνει αυτό ακριβώς στην αγορά, εκτός από το γεγονός ότι το M1Touch τρέχει windows 7 premium και περιέχει επεξεργαστή intel atom n450, μαζί με 2gb RAM. Εχει επίσης ένα σκληρό δίσκο 250gb και μια κάμερα 1.3-megapixel στο αριστερό πλαίσιο και είναι λίγο πολύ το μεγαλύτερο iphone που έχετε δει ποτέ. Η capacitive οθόνη αφής ανταποκρίνεται πολύ καλά, αν και υπήρξε μια αισθητή καθυστέρηση στο άνοιγμα των προγραμμάτων. Ειπώθηκε επίσης, ότι έχει accelerometer και ότι το γνώριμο κυκλικό κουμπί στα δεξί μέρος του πλαισίου θα σας επαναφέρει στην επιφάνεια εργασίας, αλλά και τα δύο χαρακτηριστικά ήταν απενεργοποιημένα.


Γύρω από τις άκρες υπάρχουν τρεις θύρες, μια υποδοχή κάρτας sim, μία μίνι hdmi έξοδο και μία υποδοχή μικροφώνου. Είναι αρκετά παχύ από το πλάι και ζυγίζει 700g. To M1Touch της iiView είναι ενα 10-inch iPhone tablet. Αν θέλετε λοιπόν να δώσετε στο iphone σας ένα κόμπλεξ κατωτερότητας, μπορείτε πάντα να πατήσετε το παρακάτω link και να παραγγείλετε ένα από αυτά για 499$.

Δεν υπάρχουν σχόλια