ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Cedar και Yendo Sony Ericsson

ΜΕΤΑ την ανακοίνωση για το Xperia X8 έγινε το επόμενο βήμα απο την μεγάλη εταιρεία. Για να το αναλύσουμε το επόμενο κινητό, το Sony Ericsson Yendo, σίγουρα θα έχει πολλές πωλήσεις και είναι σίγουρα η τέλεια πρόταση στην κατηγορία του και την τιμή του.
Μπορεί εξωτερικά να μην είναι ωραίο και ούτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά να είναι πολύ καλά (αφού έχει οθόνη 2.6”, κάμερα 2MP, Bluetooth και είσοδο ακουστικών 3.5mm) αλλά η τιμή του θα είναι κοντά στα 99 €! Στην συσκευασία θα βρούμε καλύμματα μπαταρίας σε μαύρο, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, ροζ, μοβ, κόκκινο, ασημί, λευκό και κίτρινο χρώμα.
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι και αυτό είναι στην οικογένεια των Walkman κινητών και ότι παρόλο που μοιάζει να έχει Android λειτουργικό σύστημα, δεν έχει. Είναι το λειτουργικό σύστημα που έχουν και υπόλοιπα non-smartphone κινητά της Sony Ericsson.
Τέλος έρχεται το Sony Ericsson Cedar, ένα ακόμα οικολογικό κινητό της Sony Ericsson. Μιας και δεν είναι «έξυπνο κινητό» διαθέτει οθόνη 2.2 ιντσών, κάμερα 2 MP και εγγραφή βίντεο ανάλυσης VGA στα 30fps, υποστήριξη ActiveSync και εύκολα και γρήγορη πρόσβαση (χάρις στο 3G) στο Facebook, Twitter και MySpace.

Δεν υπάρχουν σχόλια