ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LG IPS5, Οθόνες υπολογιστή με LCD panel IPS

Η LG Electronics, παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών IPS5, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία IPS (in-plane switching). Η σειρά οθονών IPS5 έχει αναβαθμιστεί με εξειδικευμένες ρυθμίσεις χρωμάτων, προκειμένου να διασφαλίσει τη σαφήνεια και τη ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων.
Ακρίβεια Χρωμάτων Ρυθμισμένη από Ειδικούς
Αντικαθιστώντας τα πάνελ τεχνολογίας TN (twisted nematic) με IPS, η σειρά IPS5 προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες με ενισχυμένη ακρίβεια απόδοσης χρωμάτων. Η ακρίβεια αυτή διασφαλίζεται μέσω μιας αναφοράς για τη ρύθμιση των χρωμάτων από ειδικούς της LG, που συνοδεύει τις οθόνες. Η σειρά IPS5, είναι μια από τις λίγες οθόνες Η/Υ υψηλής ποιότητας για επαγγελματικά γραφικά, που παρέχει τέτοιου είδους εγγύηση. Ως αποτέλεσμα, οι καταναλωτές και επαγγελματίες που θα επιλέξουν τις οθόνες Η/Υ IPS5 της LG, μπορούν να νιώθουν σίγουροι ότι τα χρώματα στην οθόνη είναι πανομοιότυπα με τα πραγματικά.
Πιστότητα στον τόνο χρωμάτων μέσω της Σωστής Θερμοκρασίας Χρωμάτων
Οι οθόνες IPS5 διατηρούν τη θερμοκρασία των χρωμάτων σε βέλτιστα επίπεδα, περίπου στα 6,500K (Kelvin), επιτρέποντας κατά αυτόν τον τρόπο την απεικόνιση των χρωμάτων πολύ κοντά στα αυθεντικά. Αυτή η πιστότητα βοηθά στη διατήρηση των χρωματικών εντυπώσεων, σε πανομοιότυπο επίπεδο με την αυθεντική εικόνα, έτσι ώστε οι χρήστες να βλέπουν τις εικόνες όπως πραγματικά πρέπει να δείχνουν.
Απουσία Χρωματικών Αλλοιώσεων
Χάρη σε μια αλχημική σύγκλιση των τεχνολογιών IPS και LED, οι νέες οθόνες της σειράς IPS5 προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα εικόνας χωρίς αλλοιώσεις στα χρώματα. Επιπλέον, διευρύνουν σημαντικά τη γωνία θέασης, εξασφαλίζοντας ότι η εικόνα που βλέπουν οι χρήστες είναι πιο καθαρή και πιο ρεαλιστική, από οποιαδήποτε θέση παρακολούθησης μπροστά στην οθόνη.
Παράλληλα, με τη λειτουργία Dual Package, η οθόνη IPS5 επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση και ρύθμιση μιας δεύτερης οθόνης, όπως για παράδειγμα το διαχωρισμό της βασικής οθόνης για διπλή προβολή (dual mode), και τη σύνδεση μίας δεύτερης οθόνης με ένα μόνο κλικ και εμφανίζοντας στη συνέχεια το task bar και στις δύο οθόνες. Επιπλέον, η τεχνολογία Super Energy Saving καθιστά τις οθόνες Η/Υ IPS5 τόσο φιλικές προς το περιβάλλον όσο και τεχνολογικά εξελιγμένες. Η σειρά IPS5P διαθέτει εργονομική σχεδίαση, με βάση ρυθμιζόμενου ύψους, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε κάθε γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια