ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ASUS Padfone, specs και λειτουργίες...

Smartphone, tablet και laptop όλα σε μια συσκευή, αυτό είναι το ASUS Padfone. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το concept της Asus. To Padfone έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες ενώ κατά την διάρκεια του MWC η Asus παρουσίασε ένα πρώτο δείγμα στο τι είχε καταφέρει μέχρι στιγμής.
Το concept του ASUS Padfone έχει ενδιαφέρον και στοχεύει στην ενοποίηση των συσκευών που χρησιμοποιούμε. Η κύρια συσκευή είναι ένα smartphone το οποίο λειτουργεί με Android, το smartphone μπαίνει σε μια οθόνη 10,1″ και την μετατρέπει σε ταμπλέτα, ενώ το tablet με την σειρά της μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα ειδικό dock και να γίνει laptop με πλήρη φυσικό πληκτρολόγιο και USB θύρες.
Πρόσφατα η ASUS δημοσίευσε demo βίντεο του ASUS Padfone στο οποίο μας αποκαλύπτει περισσότερες και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες. To smartphone, το οποίο αποτελεί την “καρδιά” του Asus Padfone έχει dual core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 στo 1.5GHz, 4.3 ιντσών Super AMOLED οθόνη ανάλυσης qHD, 8 megapixel κάμερα ενώ το λειτουργικό είναι το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Ακολουθεί στην συνέχεια το βίντεο με highlight το stylus το οποίο λειτουργεί ως τηλέφωνο όταν το smartphone βρίσκεται μέσα στην οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια