ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lenovo Thinkpad X1 Carbon, ultrabook φτερού

Κακά τα ψέματα… ωραίες οι ταμπλέτες, μουράτες, αλλά όταν μπορείς να έχεις την ισχύ ενός ολοκληρωμένου υπολογιστή σε μια συσκευασία που ανταγωνίζεται σε βάρος και πάχος ένα tablet, τότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Το νέο ultrabook της Lenovo έχει αυτόν τον στόχο ακριβώς: να μας κάνει να κοιτούμε τα tablets με… περιφρόνηση.
Πρόκειται για ένα εργαλείο με οθόνη 14 ιντσών, που συμπληρώνει την οικογένεια των X1 ultrabooks της Lenovo. To Thinkpad X1 Carbon προσφέρει ανάλυση 1600×900 pixels, έχει άφθονη μνήμη RAM που φτάνει τα 8 GB και τρέχει 64bit Windows 7. Μετά από όλα αυτά τα στοιχεία είναι μάλλον περιττό να πούμε ότι είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Ivy Bridge.
Το πληκτρολόγιό του είναι φωτιζόμενο και πλήρες, για να μπορείς να γράφεις ό,τι κατεβάζει η έμπνευση στο κεφάλι σου αργά το βράδυ στο σκοτάδι, ενώ ποτέ δεν θα μείνεις από μπαταρία εξαιτίας των 10 ωρών της αυτονομίας του, ενώ με το rapid charge φορτίζει γρήγορα την μπαταρία του. Από την άλλη μεριά θα απολαύσεις εξαιρετικό ήχο Dolby Home Theater v4, ενώ θα μιλάς και σε καλή ποιότητα στις βιντεοκλήσεις σου με την κάμερα ανάλυσης 720p που σου προσφέρει.
Όσον αφορά στην τιμή… τιμή δεν έχει ακόμα! Περιμένουμε τη Lenovo να ανακοινώσει πληροφορίες για την τιμολογιακή πολιτική, τις χώρες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο και το πότ

Δεν υπάρχουν σχόλια