ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Asus S46 και S56, με δύο νέα ultrabooks

Και εκεί που όλοι απολαμβάνουν τη θερινή ραστώνη (εσείς που είστε στις παραλίες, όχι εμείς που είμαστε με το PC αγκαλιά!), έρχονται οι ταιβανέζοι και παρουσιάζουν δύο νέα ultrabooks, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με ξεχωριστή κάρτα γραφικών και οπτικό δίσκο για ακόμα πιο ολοκληρωμένη χρήση.
Τα δύο νέα ultrabooks της Asus είναι το S46 και το S56, τα οποία θα έχουν οθόνες 14 και 15.6 ιντσών αντίστοιχα, με επεξεργαστές Intel Core i7 και την NVidia GT 635M στη θέση της κάρτας γραφικών. Το καλό είναι ότι τα νέα ultrabooks διατηρούν το πάχος τους στα 21 χιλιοστά, παρόλο που είναι εξοπλισμένα με οπτικό δίσκο. Τα νέα μοντέλα έχουν θύρα 3.5mm για headphone/mic combo, 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, full VGA, full HDMI, και full ethernet (LAN/RJ45).
Θα έχουν σκληρό HDD μέχρι και 1ΤΒ, ενώ θα μπορούν να πάρουν SSD μέχρι και 256GB. Στην Αμερική η τιμή τους εκτιμάται ότι θα είναι στα 1.000 δολάρια για το S56 και 800 δολάρια για το S46, ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαμε πληροφορίες διαθεσιμότητας για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια