ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Acer Iconia W3, το πρώτο mini 8-ιντσο Windows 8 tablet

Το Acer Iconia W3 είναι κάτι περισσότερο από φήμες. Βασίζεται στην πρόθεση της Microsoft και των κατασκευαστών να φέρουν στην αγορά Windows 8 tablets μικρότερων διαστάσεων τους επόμενους μήνες. Το γνωρίζουμε άλλωστε και πλέον επιβεβαιώνεται με το leak για το 8 ιντσών Acer Iconia W3. WINDOWS 8 TABLETS ΕΝΑΝΤΙΟΝ IPAD MINI
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, το Acer Iconia W3 φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα πρώτα Windows 8 tablets με οθόνη 8 ιντσών, επεξεργαστή Intel Atom Z2760, 2 GB μνήμης RAM και δύο κάμερες εμπρός και πίσω. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Iconia W3 που διέρρευσαν, η Acer σκέφτεται να συνοδέψει το tablet με κανονικού μεγέθους πληκτρολόγιο – dock για ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη πληκτρολόγηση για αυτούς που ταξιδεύουν και θέλουν να αφήσουν το laptop στο σπίτι.
WINDOWS 8 TABLET ΣΕ MINI ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Αν και δε πρόκειται για τον πιο όμορφο συνδυασμό είναι μια σημαντική προσθήκη για τα άτομα που προτιμούν τα πλήκτρα από τα taps στη μικρή του οθόνη. Ακόμη, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το dock να χρησιμοποιείτε και ως battery extender γεγονός που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις ώρες λειτουργίας. Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το Iconia W3 δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά από το leak. Δεδομένου ότι το tablet θα τρέχει Windows 8.1 που θα φτάσουν στην έκδοση RTM τον Αύγουστο, υπολογίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές φθινοπώρου του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια