ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Lenovo παρουσίασε τα Yoga 2, MIIX 2 και Flex 14D/15D laptop-tablet hybrids

Στη CES 2014 του Λας Βέγκας η Lenovo παρουσίασε τέσσερις νέους φορητούς υπολογιστές, ο καθένας με τα δικά του, ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για detachable καιconvertible μοντέλα που προσφέρουν ευελιξία στο χρήστη, χωρίς να υπολείπονται σε δυνατότητες.
Το MIIX 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως laptop, όσο και ως tablet αλλά και σε “stand”mode. Θα έχει οθόνη 10 και 11 ιντσών, 360° flip and fold σχεδιασμό και θα τρέχει Windows 8.1. Η ανάλυση της IPS οθόνης του αγγίζει τα 1920x1200 pixels και διαθέτει 4ης γενιάς Core i5 επεξεργαστή, με 256GB αποθηκευτικού χώρου (128GB για το 10άρι μοντέλο). Το «μεγάλο» μοντέλο θα διαθέτει επισης SD card readermicro-USB θύρα, και mini-HDMI θύρα. Τέλος, θα διαθέτουν δύο κάμερες, μια μπροστινή 720p 2 MPixels και μια πίσω 5 ΜΡixels.
lenovo miix 2
Το δημοφιλές Yoga convertible βρίσκει το διάδοχό του, το Yoga 2. Με νέες επιλογές apps για την υπηρεσία Yoga Picks της Lenovo (διάφορες εφαρμογές ανάλογα με το στυλ χρήσης της συσκευής) και τις λειτουργίες Laptop, Stand, Tent και Tablet να διατηρούνται αυτούσιες. Το Yoga 2 θα έχει οθόνη 11 ιντσών και πάχος μόλις 17 χιλιοστά, με το βάρος του να φθάνει τα1,3 κιλά, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι 500GB.
lenovo yoga
Τα Flex 14D και 15D είναι ακόμη 2 convertible laptops της Lenovo με AMD A6 τετραπύρηνο επεξεργαστή, όμως, και Radeon chips γραφικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε laptop και stand modes, απλώς με μια στροφή της οθόνης κατά 180 μοίρες, ενώ το Dolby Advanced Audio v2 και η μεγάλη μπαταρία τα καθιστούν ιδανικές multimedia συσκευές.
lenovo flex
Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά εντός του 2014, χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την τιμή τους ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια