ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toshiba Tecra W50 και Satellite P55t, τα πρώτα 4Κ laptops

Τα Toshiba Tecra W50 και Toshiba Satellite P55t είναι τα πρώτα 4Κ laptops με πλούσια χαρακτηριστικά και οθόνη που θα ήθελες να κοιτάζεις συνέχεια. Ήταν αναμενόμενο. Καθώς η 4Κ τεχνολογία στις οθόνες και τηλεοράσεις εξελίσσεται και γίνεται ολοένα και πιο mainstream, ήταν απλά θέμα χρόνου να δούμε τα πρώτα Windows 8.1 laptops με οθόνη των 4k. Η Toshiba κάνει την αρχή με το νέο Tecra W50 που προορίζεται για επιχειρήσεις και το νέο Satellite P55t που στοχεύει κυρίως το καταναλωτικό κοινό. Προφανώς, μία τέτοια αγορά δεν θα μπορούσε να αποτελεί μία οικονομική λύση για τη σημερινή εποχή, ωστόσο η Toshiba κατέκτησε το ορόσημο του πρώτου κατασκευαστή 4k laptops.
TOSHIBA TECRA W50
Εκ πρώτης όψεως, το Toshiba Tecra W50 φαίνεται βαρύ και ογκώδες και δε θυμίζει σε τίποτα τις διαστάσεις των σημερινών ultrabooks. Αυτό δεν είναι κακό φυσικά. Το Tecra W50 είναι ένα επαγγελματικό workstation σχεδιασμένο για αυτούς που οι απαιτήσεις κατά την εργασία τους είναι αρκετά υψηλές με εφαρμογές όπως το Photoshop, το After Effects, το AutoCAD, κλπ. Το νέο Toshiba Tecra W50 διαθέτει την 15.6” οθόνη με ανάλυση 3480×2160 στα 282 ppi και η κάρτα γραφικών Nvidia Quadro K2100M με dedicated μνήμη 2 GB φροντίζει για την καλύτερη δυνατή απεικόνιση. Φυσικά, δε λείπει ο τέταρτης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστής που σε συνδυασμό με τα 8 GB RAM καθιστούν το Tecra W50 ένα δυνατό workstation. TOSHIBA SATELLITE P55T
Toshiba Tecra W50 και Satellite P55t, τα πρώτα 4k laptops Από την άλλη μεριά, το Toshiba Satellite P55t είναι το νέο Windows 8.1 laptop με οθόνη αφής 4k το οποίο ενδεχομένως να βρει τη θέση του σε ένα πιο οικιακό περιβάλλον, εκεί όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν οι multimedia εφαρμογές και τα παιχνίδια σε σχέση με την εργασία. Η Toshiba δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο νέων 4k laptops και την προτεινόμενη τιμή, ωστόσο θα γνωρίζουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες καθώς τόσο το Toshiba Tecra W50 όσο και το Toshiba Satellite P55t αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια