ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung European Forum 2014

Η Samsung Electronics Co., Ltd, υποστηρίζει για μία ακόμα φορά τη δέσμευσή της στην ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα σε τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές, εκτυπωτές και φορητές συσκευές, στο πλαίσιο του European Forum που διοργανώνει στη Μάλαγα της Ισπανίας. “Η Samsung φέρνει την τελευταία λέξη της καινοτομίας στην Ευρώπη,” δήλωσε ο κ. Boo-keun Yoon, Co-CEO της Samsung Electronics. 
“Η προσέγγιση που ακολουθούμε στο να συνδυάζουμε τις ανάγκες του καταναλωτή, με την κατασκευαστική υπεροχή, την καινοτομία στο λογισμικό και τον έξυπνο σχεδιασμό, φέρνει τη Samsung σε ηγετική θέση παγκοσμίως στον κλάδο της τεχνολογίας.” Σκιαγραφώντας το όραμά του για το μέλλον του κλάδου των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, ο κ. Yoon δήλωσε ότι τέσσερις κύριες τάσεις διαμορφώνουν τις τεχνολογικές απαιτήσεις των καταναλωτών: η συνδεσιμότητα, η αστικοποίηση, η αύξηση του μέσου όρου ηλικίας και νέα ζητήματα περιβαλλοντικού και κοινωνικού περιεχομένου. Μερικά από τα σημαντικότερα προϊόντα που παρουσίασε η Samsung στο European Forum είναι:
 -Η τηλεόραση 78-ιντσών U8500 με κυρτή οθόνη UHD της Samsung, που είναι η τηλεόραση με την πιο κυρτή οθόνη στον κόσμο, με 4,200 radii για άψογη εμπειρία θέασης.
 -Η Samsung ανακοίνωσε επίσης συνεργασία με διεθνείς εταιρείες παροχής περιεχομένου όπως η Netflix και η Vienna, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία UHD. Οι πελάτες της εταιρείας, μπορούν επίσης να περιμένουν τη νέα υπηρεσία “UHD video pack” που διαθέτει περιεχόμενο UHD από HDD σε συνεργασία με μεγάλα στούντιο όπως η FOX και η Paramount.

Δεν υπάρχουν σχόλια