ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ASUS ετοιμάζει δύο AM1 μητρικές για τους Kabini επεξεργαστές της AMD. Συγκεκριμένα μιλάμε για τις AM1M-A και AM1I-A που έρχονται σε micro-ΑΤΧ και mini-ITX form factors αντίστοιχα και υποστηρίζουν πλήρως τα socketed SoCs της AMD (Athlon & sempron series) τα οποία λέγεται ότι προσφέρουν έως και 50% αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με τα Brazos 2.0. Οι μητρικές χρησιμοποιούν την τεχνολογία 5X Protection safeguards της ASUS η οποία είναι ουσιαστικά μια συλλογή από προστατευτικές καινοτομίες που έχει λανσάρει η εταιρεία. Επιπλέον, διαθέτει DIGI+ VRM καθώς και high-quality solid-state capacitors, όπως και corrosion-resistant input/output (I/O) shields για μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντοχή. Οι μητρικές πέρα από τα καθημερινά features που διαθέτουν, φέρουν και USB 3.0 Boost σε UASP Mode το οποίο επιταχύνει την ήδη ταχύτατη θύρα USB 3.0.

Η ASUS ετοιμάζει δύο AM1 μητρικές για τους Kabini επεξεργαστές της AMD.
Συγκεκριμένα μιλάμε για τις AM1M-A και AM1I-A που έρχονται σε micro-ΑΤΧ και mini-ITX form factors αντίστοιχα και υποστηρίζουν πλήρως τα socketed SoCs της AMD (Athlon & sempron series) τα οποία λέγεται ότι προσφέρουν έως και 50% αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με τα Brazos 2.0.
Οι μητρικές χρησιμοποιούν την τεχνολογία 5X Protection safeguards της ASUS η οποία είναι ουσιαστικά μια συλλογή από προστατευτικές καινοτομίες που έχει λανσάρει η εταιρεία. Επιπλέον, διαθέτει DIGI+ VRM καθώς και high-quality solid-state capacitors, όπως και corrosion-resistant input/output (I/O) shields για μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντοχή. Οι μητρικές πέρα από τα καθημερινά features που διαθέτουν, φέρουν και USB 3.0 Boost σε UASP Mode το οποίο επιταχύνει την ήδη ταχύτατη θύρα USB 3.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια