ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To νέο Razer Blade έχει τις πιο ακριβές USB 3.0 υποδοχές

Το έντονο πράσινο χρώμα των υποδοχών έπρεπε να δημιουργηθεί από το μηδέν.
Όπως είδαμε, παρουσιάστηκε πρόσφατα η φετινή ανανεωμένη έκδοση του Razer Blade που παρά το μικρό του μέγεθος έχει αρκετά μεγάλες δυνατότητες. Και προκειμένου οι USB 3.0 υποδοχές να ταιριάζουν με το design του laptop, η εταιρία ξόδεψε $380.000 για τον επανασχεδιασμό τους.
Εκτός από τις δυνατότητες και τις επιδόσεις του νέου laptop, η Razer ξόδεψε αρκετό χρόνο και στην εμφάνιση του. Και οι υποδοχές USB ήταν αυτές που κατανάλωσαν από οτι φαίνεται τον περισσότερο χρόνο και χρήμα. Φαίνεται οτι η εμφάνισητου μηχανήματος είναι από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες της εταιρίας γιατί δεν βελτίωσε κάτι σχετικό με το USB 3.0, αλλά χρησιμοποίησε όλα τα χρήματα για να δημιουργήσει το πράσινο χρώμα που έχουν. Αν κάποιος κάτσει και παρατηρήσει τις υποδοχές usb, θα δει οτι υπάρχει ένα πλαστικό κομμάτι που λίγο πολύ έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα. Έτσι οι υποδοχές USB 3.0 είναι σχεδόν πάντα μπλε, ενώ οι USB 2.0 είναι είτε μαύρες είτε άσπρες. Λίγες εταιρίες χρησιμοποιούν κάτι διαφορετικό, όπως η Apple που χρησιμοποιεί κάποια απόχρωση του άσπρου, ενώ μπορούμε να βρούμε και κόκκινες και κίτρινεςυποδοχές που δηλώνουν οτι μπορούν να φορτίσουν συσκευές με τον υπολογιστή κλειστό.
Επειδή λοιπόν το χαρακτηριστικό χρώμα της Razer είναι το έντονο πράσινο, η εταιρία αποφάσισε να κάνει τις υποδοχές USB στο ίδιο χρώμα και εδώ εμφανίζεται το πρόβλημα διότι απλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια πουθενά. Παράλληλα ο κατασκευαστής των usb υποδοχών δεν θα κάτσει να κατασκευάσει κάτι μόνο για έναν πελάτη, που δεν θα μπορεί να το πουλήσει κάπου αλλού παράλληλα, οπότε η Razer έπρεπε να στείλει τους ειδικούς της στο εργοστάσιο να αναλάβουν τον σχεδιασμό από το μηδέν. Αυτό που κάναν τελικά είναι παρόμοιο με το R&D που κάνει κάθε εταιρία όταν θέλει να παρουσιάσει ένα καινούργιο προϊόν στην αγορά και κόστισε $380.000. Έτσι ώστε η πράσινη usb 3.0 υποδοχή να δένει αισθητικά με το υπόλοιπο μηχάνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια