ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο κουτί από την Bitfenix


Η Bitfenix ανακοίνωσε το Nova, ένα νέο κουτί το οποίο έρχεται να προσφέρει σε ανταγωνιστική τιμή κομψή εμφάνιση, υψηλές επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία. Κατάλληλο για γραφείο, ή οικιακό μηχάνημα θα διατίθεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα, με ή χωρίς παράθυρο.
.
Η Bitfenix έχει σχεδιάσει το κουτί έτσι ώστε οι αεραγωγοί να βρίσκονται στα πλάγια της πρόσοψης επιτυγχάνοντας χαμηλότερο θόρυβο από τους ανεμιστήρες που θα είναι εγκατεστημένοι εσωτερικά του κουτιού. Η ύπαρξη φίλτρου βοηθάει επίσης στο να αποφεύγεται η είσοδος σκόνης εντός του κουτιού. Με αυτόν τον τρόπο και διατηρώντας το μπροστινό πάνελ και το πάνω, συμπαγή και χωρίς αεραγωγούς, επιτυγχάνεται ο καλός μεν αερισμός στο εσωτερικό του κουτιού, με παράλληλα ελαχιστοποίηση του θορύβου που εξάγεται από αυτό. Η λογική αυτή μεταφέρεται και στην έκδοση χωρίς το παράθυρο, με το πλαϊνό μεταλλικό πάνελ να μην διαθέτει επιπλέον θέση για ανεμιστήρα όπως έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις.

BitFenix NOVA black
BitFenix NOVA white window

Το τροφοδοτικό τοποθετείται στο κάτω μέρος του κουτιού και στην περίπτωση της έκδοσης με παράθυρο, αυτό σημαίνει ότι είναι εμφανές. Από κάτω από το τροφοδοτικό στο σημείο όπου θα βρίσκεται ο ανεμιστήρας του υπάρχει φίλτρο ώστε να μην εισέρχεται σκόνη μέσα σε αυτό. Το Nova υποστηρίζει τροφοδοτικά με μήκος έως και 220 χιλιοστά.

BitFenix NOVA 4

Το Nova δέχεται μητρικές με μέγεθος έως και full ATX, έχει επτά θύρες επέκτασης, τρεις θέσεις 5,25'' με μία από αυτές να είναι προσβάσιμη από μπροστά, τέσσερις επιπλέον θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 3,5'', δύο για αποθηκευτικά μέσα των 2,5'', δέχεται κάρτες γραφικών με μήκος έως 320 χιλιοστά και 140 χιλιοστά ύψος, ενώ όσον αφορά το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή, αυτό μπορεί να έχει έως και 160 χιλιοστά ύψος. Το κουτί διαθέτει δύο θέσεις ανεμιστήρων των 120 χιλιοστών μπροστά και χαμηλά, καθώς και μια επιπλέον θέση επίσης για ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών πάνω και πίσω. Η θέση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για AIO σύστημα ψύξης επεξεργαστή. Τέλος, το κουτί διαθέτει είσοδο μικροφώνου, έξοδο ήχου, μία USB 2.0 και μία USB 3.0 θύρες.

BitFenix NOVA 5
BitFenix NOVA 2
BitFenix NOVA 1
BitFenix NOVA 3

Δυστυχώς δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ακόμα για την τιμή του καθώς και την ημερομηνία διαθεσιμότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια