ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα επαγγελματικά EliteBook από την HP


Η AMD ανακοίνωσε την νέα της σειρά Pro A-Series, η οποία προσφέρει αυξημένες δυνατότητες ασφάλειας και όπως αναφέρθηκε και εχτές, η πρώτη εταιρία που κάνει χρήση αυτών των APUs είναι η HP με τα νέα της φορητά EliteBook. Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα EliteBook 725 G3, EliteBook 745 G3 και EliteBook 755 G3.
.
Η σειρά Elite στοχεύει στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις και αυτή τη φορά χρησιμοποιεί τους νέους AMD PRO A-Series οι οποίοι βασίζονται στην αρχιτεκτονική Carrizo. Η νέα αυτή σειρά της AMD αποτελεί την απάντηση της AMD στην τεχνολογία vPro της Intel.

HPEliteBook755G3
Csm HP EliteBook 755 G3

Τα EliteBook 725 G3, EliteBook 745 G3 και EliteBook 755 G3 έρχονται με οθόνες 12,5'', 14'' και 15'' αντίστοιχα. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τετραπύρηνους επεξεργαστές της σειράς AMD PRO A-Series, διαφορετικής ανάλυσης οθόνες με ή χωρίς touch, καθώς και το μέγεθος και τον τύπο των αποθηκευτικών μέσων. Όσον αφορά το λειτουργικό αυτό μπορεί να είναι Windows 10, Windows 7 ή FreeDOS 2.0, ενώ ως επιπλέον αξεσουάρ η HP διαθέτει μεταξύ άλλων αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων και Qualcomm X5 LTE.

HPEliteBook745G3
Csm HP EliteBook 745 G3

Στα στάνταρ χαρακτηριστικά των νέων EliteBook έχουμε 16GB DDR3L, Wi-Fi της Broadcom, μία USB Type-C, DisplayPort, VGA, δύο USB 3.0, αναγνώστη SDXC, RJ-45, ακουστικών και μικροφώνου, και Docking Connector. Επιπλέον το χαρακτηριστικό Sure Start BIOS, ελέγχει το BIOS και αυτομάτως το διορθώνει αν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, είτε αυτό υποδηλώνει την παρουσία κάποιου malware, είτε οφείλεται σε άλλη αιτία. Το σασί των EliteBook είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο και αλουμίνιο, ενώ το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό έναντι των υγρών.

HPEliteBook725G3
Csm HP EliteBook 725 G3


HPEliteBooks specs

Το νέα EliteBook είναι άμεσα διαθέσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια