ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Cooler Master ανακοίνωσε τα νέα MasterMouse S και MasterMouse Lite S

Η Cooler Master ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων μοντέλων στην σειρά gaming ποντικιών, MasterMouse. Τα νέα μοντέλα είναι τα  MasterMouse S και MasterMouse Lite S και πρόκειται για πιο compact και οικονομικές εκδόσεις ποντικιών σε σχέση με το Pro. Διαθέτουν εργονομικά χαρακτηριστικά, δυνατότητα επιλογής ανάλυση έως 7200 DPI για το S, έως 2000 DPI για το Lite S, καθώς και LED φωτισμό δύο ζωνών.

Αναλυτικά για τα δύο νέα gaming ποντίκια της Cooler Master μπορείτε να διαβάσετε στο δελτίο τύπου της εταιρίας που ακολουθεί.


large.58503a76b4cda_MasterMouseS1.jpg

Cooler Master MasterMouse S και MasterMouse Lite S

Ταϊπέι, Ταϊβάν – Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα το MasterMouse S, ένα μικρό και κομψό gaming mouse με intelligent RGB φωτισμό, τέσσερα levels ανάλυσης μέχρι και 7200 DPI και εργονομικά χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν ένα σίγουρο και ευχάριστο claw grip.

Τα MasterMouse S και MasterMouse Lite S πλαισιώνουν πλέον το μεγαλύτερο MasterMouse Pro L, το οποίο παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτό τον χρόνο, προσθέτοντάς το Small μέγεθος στην MasterMouse οικογένεια ποντικιών (το MasterMouse Pro L όντας modular, παρέχει ήδη M και L διάσταση). Επιπλέον, τα ονόματα των τριών αυτών ποντικιών αντικατοπτρίζουν την θέση τους στο portfolio της Cooler Master, με το MasterMouse S να βρίσκεται στην μέση, το “Pro” να χαρακτηρίζει το προηγμένο μοντέλο της σειράς και το “Lite” να αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της οικογένειας.

A Gaming-Grade Outfit
Το MasterMouse S χρησιμοποιεί τον PixArt PMW3330 optical αισθητήρα που επιτρέπει να εναλλάσσετε την ανάλυση από 400 μέχρι και 7200 DPI. Όλα τα DPI values επιτυγχάνονται χωρίς interpolation αλγόριθμους και το mouse δεν παρουσιάζει φαινόμενα επιτάχυνσης. Έτσι, το MasterMouse S σας παρέχει εξ’ ορισμού ένα-προς-ένα tracking των κινήσεών σας.

Το MasterMouse S διαθέτει έξι πλήκτρα. Στα πέντε από αυτά μπορούν να ανατεθούν δευτερεύουσες λειτουργίες τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε και μέσω του (προαιρετικού) “Storm TactiX” πλήκτρου. Η λειτουργία του πλήκτρου Storm TactiX μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητή αν το παρομοιάσουμε με το “FN” πλήκτρο που συχνά βρίσκουμε στους φορητούς υπολογιστές μας. Το όνομα της συγκεκριμένης λειτουργίας παραμένει χρόνια ίδιο, κληρονομιά από την gaming “CM Storm” σειρά της Cooler Master.

Χάριν στον ενσωματωμένο 32-bit ARM επεξεργαστή με τα 512KB on-board μνήμης, το MasterMouse S μπορεί να αποθηκεύσει macros και ρυθμίσεις για μέχρι και πέντε profiles λειτουργίας, με το σύνολο των ρυθμίσεων να παραμένει στην ίδια την συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις σας σας ακολουθούν σε όποιο σύστημα και να συνδέσετε το mouse σας, χωρίς την ανάγκη εκ νέου ρύθμισης των προτιμήσεών σας.

Customizable Full RGB Illumination
Δύο RGB ζώνες φωτισμού — μία στην ροδέλα κύλισης και μία στο πίσω μέρος του mouse — είναι στην διάθεσή σας για να επιλέξετε την δική σας απόχρωση ανάμεσα από 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Ακόμα, ένα σύνολο από lighting effects μπορούν να εφαρμοστούν στην κάθε ζώνη ξεχωριστά. Οι ρυθμίσεις για τον φωτισμό, τις λειτουργίες των πλήκτρων, τα macros, τα DPI levels καθώς και οι λοιπές ρυθμίσεις για τον αισθητήρα βρίσκονται συγκεντρωμένες στο Portal, το ανανεωμένο software της εταιρίας.

Durability Inside and Out
Η επιφάνεια του MasterMouse S είναι ντυμένη με ματ UV coating που φθείρεται δύσκολα ενώ ταυτόχρονα αντιστέκεται στις δαχτυλιές. Τα δύο κύρια πλήκτρα του MasterMouse S διαθέτουν Omron διακόπτες που διασφαλίζουν 20 εκατομμύρια clicks. Το καλώδιο εντός της συσκευής τερματίζει με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχει χωρίς προβλήματα σε καθημερινή πολύωρη καταπόνηση.

large.58503a705d24a_MasterMouseLiteS1.jpg

MasterMouse Lite S
Με την παρουσίαση του MasterMouse S, εισάγεται στην αγορά και το MasterMouse Lite S. Με αντίστοιχη σχεδιαστική γραμμή και μειωμένα features, το MasterMouse Lite S αποτελεί μια πιο προσιτή εκδοχή του MasterMouse S για όσους ψάχνουν ένα απλούστερο προϊόν στην ίδια σχεδιαστική φόρμα. Με 86 gr βάρους και λευκό LED φωτισμό δύο ζωνών, το MasterMouse Lite S με τον PixArt PAW3509 optical αισθητήρα του, διαθέτει τρία preset levels ανάλυσης, μέχρι και 2000 DPI.

Δεν υπάρχουν σχόλια