ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η LG εξελίσσει τις οικιακές συσκευές της

Με στόχο να εξελίσσει τη λειτουργικότητα των οικιακών συσκευών της, η LG Electronics πρόκειται να παρέχει ένα απαράμιλλο επίπεδο απόδοσης και ευκολίας στο σπίτι με την τεχνολογία Deep Learning.H τεχνολογία Deep Learning της LG θα επιτρέπει στις οικιακές συσκευές να κατανοούν καλύτερα τους χρήστες τους, συλλέγοντας και μελετώντας τις συνήθειες τους. Αυτή η διαδικασία δεν τελειώνει ποτέ και βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου ώστε να παρέχει στους καταναλωτές νέες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.
Robot Cleaner: Αναβαθμισμένη απόδοση μέσω μνήμης
Με τη χρήση πολλαπλών αισθητήρων και την τεχνολογία Deep Learning, η νέα LG σκούπα robot αναγνωρίζει τα αντικείμενα στο δωμάτιο και αντιδρά αναλόγως. Με τη λήψη εικόνων της επιφάνειας του χώρου, η έξυπνη σκούπα «θυμάται» τα εμπόδια και μαθαίνει σιγά σιγά να τα αποφεύγει. Αναγνωρίζει ακόμη και τα καλώδια και τα παπούτσια, αποφεύγοντας έτσι να μπλοκάρει κάπου και να απαιτεί την ανθρώπινη παρέμβαση. Επιπλέον, η έξυπνη ηλεκτρική σκούπα robot ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τα αντικείμενα και συγκεκριμένα ζητάει από το άτομο που τον εμποδίζει να μετακινηθεί, ενώ μπορεί να ελιχθεί γύρω από ένα αντικείμενο, όπως μία καρέκλα.
Ψυγείο: Έξυπνη Ευκολία
Η τεχνολογία Deep Learning της LG προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ευκολία στους καταναλωτές. Με την ανάλυση του τρόπου ζωής και χρήσης, το ψυγείο εκτελεί μια σειρά ενεργειών προβλέποντας τις δραστηριότητες της οικογένειας σύμφωνα με προηγούμενες ενέργειες, όπως το να γεμίζει αυτόματα το δίσκο πάγου με βάση την ώρα της ημέρας που η ζήτηση για δροσερά ροφήματα είναι αυξημένη. Το καλοκαίρι, το έξυπνο ψυγείο ενεργοποιεί από μόνο του τη λειτουργία 4 βημάτων για την αποστείρωση για να επιμηκύνει το μέσο όρο ζωής των τροφίμων όταν ‘αισθάνεται’ ότι οι συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας μπορεί να αλλοιώσουν τα τρόφιμα.
Κλιματιστικά: Εξοικονόμηση Ενέργειας και Ταχύτερη Απόδοση
Το έξυπνο κλιματιστικό της LG, εξοπλισμένο με την τεχνολογία Deep Learning, αναλύει τις καθημερινές συμπεριφορές του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων τόσο των σημείων του σπιτιού που χρησιμοποιούνται περισσότερο συγκεκριμένες ώρες μέσα στη μέρα. Με αυτές τις πληροφορίες, το κλιματιστικό είναι σε θέση να εκτιμήσει πώς να παρέχει τις πιο κατάλληλες θερμοκρασίες γρήγορα και αποτελεσματικά, παρέχοντας ταχεία ψύξη σε συγκεκριμένα σημεία. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το σαλόνι μπορεί να είναι το μέρος που χρειάζεται τη μεγαλύτερη ψύξη ή θέρμανση, αλλά τις καθημερινές, η κουζίνα μπορεί να είναι το κέντρο της δραστηριότητας στο σπίτι.
Πλυντήριο ρούχων: Βέλτιστη απόδοση σε κάθε κατάσταση
Η νέα τεχνολογία βοηθά το πλυντήριο της LG να «μαθαίνει» για το περιβάλλον και τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη, ώστε να παρέχει τη βέλτιστη απόδοση πλύσης. Για παράδειγμα, σε περιοχές με σκληρό νερό (υπερβολικό ανθρακικό ασβέστιο) το έξυπνο πλυντήριο της LG ρυθμίζει τη θερμοκρασία του νερού και την ποσότητα που χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του σκληρού νερού στα ρούχα. Σε περιοχές όπου σημειώνονται συχνά θύελλες σκόνης, το πλυντήριο προσθέτει αυτόματα έναν επιπλέον κύκλο πλύσης για ακόμα καθαρότερα ρούχα.
Οι προηγμένες συσκευές Deep Learning της LG θα παρουσιαστούν στην CES 2017 από 5 έως 8 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Las Vegas Convention Center.

Δεν υπάρχουν σχόλια