ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Motorola One με Snapdragon 625 και 4GB RAM

Μετά τις πληροφορίες σχετικά με το Motorola P30 και το Motorola One Power, έχουμε την εμφάνιση του Motorola One στη βάση δεδομένων του Geekbench καθώς και την αποκάλυψη ορισμένων τεχνικών χαρακτηριστικών της νέας mid-range πρότασης της Motorola. Το Motorola One αποτελεί μια νέα mid-range πρόταση της Motorola, κάτι που φαίνεται και στα τεχνικά χαρακτηριστικά που εμφανίστηκαν στο Geekbench. 
Η συσκευή της Motorola πέτυχε 876 πόντους στο single-core και 4299 πόντους στο multi-core test και φαίνεται πως διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2.0GHz μαζί με 4GB μνήμης RAM. 
Δεν είναι γνωστό το αν η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με παραπάνω μνήμη RAM αλλά και τον εσωτερικό αποθηκευτικό της χώρο, με τα 64GB να είναι η πιο πιθανή διαθέσιμη χωρητικότητα.
 Αντιθέτως, έγινε γνωστό πως το Motorola One θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo και μιας και χτες η Motorola ανακοίνωσε τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android Pie, δεν αποκλείεται η συσκευή αυτή να συμπεριληφθεί στη σχετική λίστα. Τέλος, οι φωτογραφίες που φημολογείται πως δείχνουν το Motorola One, αποκαλύπτουν πως θα διαθέτει οθόνη με notch, διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής η οποία θα είναι μέρος του προγράμματος Android One και θα λαμβάνει γρήγορα τις όποιες αναβαθμίσεις κυκλοφορήσει η Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια