ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσάντες με εύκαμπτες οθόνες παρουσίασε η Louis Vuitton

Μία από αυτές που δύσκολα κάποιος θα περίμενε, είναι ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας, Louis Vuitton, με την πολυτελή μάρκα να παρουσιάζει δύο τσάντες οι οποίες ενσωματώνουν εύκαμπτες οθόνες. Όπως αναφέρει το Engadget, οι οθόνες στηρίζονται στην τεχνολογία AMOLED και έχουν ανάλυση 1920 x 1440. Μια από τις δύο τσάντες διαθέτει διπλή οθόνη, ενώ όλες εμφανίζουν βίντεο από διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο ενώ υπάρχει και ένα demo ενός...Internet browser.
Οι δύο τσάντες παρουσιάστηκαν σε επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα και για την ώρα βρίσκονται σε πρωτότυπο στάδιο, χωρίς κάποια ενημέρωση για το πότε και αν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Η Louis Vuitton αναφέρει ότι τα προϊόντα αυτά «αποτελούν τη βάση για να επανεξετάσουμε το ψηφιακό καμβά του μέλλοντος» προσθέτοντας ότι βρίσκεται «πάντα σε αναζήτηση της σύγκλισης του savoir-faire και της καινοτομίας». Δεν υπάρχουν πληροφορίες πάντως αν οι οθόνες αναπτύχθηκαν εσωτερικά από την εταιρεία ή για την κατασκευή τους συνεργάστηκε με κάποιο άλλο κατασκευαστή. Στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο (το πιθανότερο), ένας από τους υποψήφιους κατασκευαστές είναι η Royole που εκτός από το αναδιπλούμενο smartphone FlexPai, στον εκθεσιακό της χώρο στη CES επέδειξε σε πρωτότυπη μορφή καπέλα αλλά και τσάντες που ενσωμάτωναν εύκαμπτες οθόνες.
insomnia_2019_01.jpg.9e57a722e354a7d998073c2be27228f6.jpg
insomnia_2019_02.jpg.3bc4ae0759e747c7035a0ef5ec234c7b.jpg
Αν τελικά οι τσάντες της Louis Vuitton με τις αναδιπλούμενες οθόνες, βρουν το δρόμο τους προς την αγορά, το σίγουρα είναι ότι η τιμή τους θα είναι αρκετά μεγάλη, κρίνοντας και μόνο από τα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας που κοστίζουν περίπου $1000. 

Δεν υπάρχουν σχόλια