ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τιμή iPhone 9: Χαμηλότερη και από του iPhone 8

Περίπου ένας μήνας έχει μείνει μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου iPhone 9. Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση, οι φήμες συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία .Αυτή την εβδομάδα όμως, η ιστοσελίδα Fast Company αναφέρει ότι η τιμή του iPhone 9 θα ξεκινά από τα 399 δολάρια.
Ο Ming Chi Kuo παλαιότερα προέβλεψε ότι το iPhone 9 θα ξεκινά από τα 399 δολάρια, μια τακτική που είχε ακολουθήσει η Apple με το iPhone SE το 2016. Υπενθυμίζουμε ότι το iPhone SE θεωρούνταν ως το low end μοντέλο  της Apple, ξεκινώντας από τα 399 δολάρια για τα 16GB. Ήταν μια πολύ καλή πρόταση εκείνη την εποχή, καθώς διέθετε χαρακτηριστικά των σύγχρονων για εκείνη την εποχή iPhone συσκευών, σε ένα πιο μικρό form factor. Η Apple αποδεικνύεται ότι θα μιμηθεί τη στρατηγική φέτος με το φημολογούμενο iPhone 9.
Το iPhone 9 αναμένεται να διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών που είναι μεγαλύτερη από το iPhone SE αλλά μικρότερο από το flagship iPhone 11. Επιπλέον αναμένεται να εξοπλιστεί με τον Apple A13 επεξεργαστή, που υπόσχεται iOS updates για πολλά χρόνια.
Στα 399 δολάρια, ο χρήστης θα μπορεί να αποκτήσει το iPhone 9 με 64GB storage που σε ορισμένες αγορές, κάτι τέτοιο θα το καταστήσει φθηνότερο από το iPhone 8. Η λογική της Apple πίσω από το iPhone 9 είναι ότι με την εστίασή της στις υπηρεσίες, όπως το Apple Arcade και το Apple TV+, η εταιρεία έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διατηρήσει όσους περισσότερους χρήστες γίνεται στην τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του iOS. Και με ένα iPhone 9 στα 399 δολάρια, θα αποτελεί σημαντικό κίνητρο για εκείνους που χρησιμοποιούν συσκευές όπως iPhone 6 και iPhone 6 Plus να αναβαθμίσουν στη νεότερη έκδοση του iOS 13.

Δεν υπάρχουν σχόλια