ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Realme θα κάνει ντεμπούτο στην MWC 2020 με το πρώτο της 5G

10 Φεβρουαρίου 2020 – Βαρκελώνη, Ισπανία – Η Realme, η πλέον νέα και ραγδαία αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, ανακοινώνει επίσημα πως θα πραγματοποιήσει το λανσάρισμα της νέας 5G συσκευής, σε μια παρουσίαση με θέμα “Speed of the Future” στην MWC 2020 στη Βαρκελώνη, στις 24 Φεβρουαρίου (UTC + 01: 00).
Η παρουσίαση θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η Realme θα συμμετάσχει στην MWC, τη μεγαλύτερη έκθεση στην παγκόσμια βιομηχανία επικοινωνιών. Ως παγκόσμιος πρωτοπόρος της τεχνολογίας 5G, η Realme ακολουθεί το μότο τής “Dare to Leap”, και παρουσιάζει την πρώτη της ναυαρχίδα 5G, το Realme X50 Pro 5G, εξοπλισμένη τον Qualcomm Snapdragon 865 5G, έτοιμη να καταπλήξει και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

(1) Η επίσημη ανακοίνωση του Realme X50 Pro 5G
Το πρώτο 5G flagship smartphone που θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 865 5G
Στην τέταρτη συνάντηση τεχνολογίας Qualcomm Snapdragon που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, η Qualcomm ανακοίνωσε ότι η Realme θα είναι μια από της πρώτες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που θα χρησιμοποιήσουν τους Snapdragon 765G και Snapdragon 865 5G. Στις 7 Ιανουαρίου 2020, ανακοινώθηκε επίσημα στην Κίνα το πρώτο smartphone της σειράς 5G, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 765G – το “5G Gameloft Youth”, X50 5G. Όλη η γκάμα των προϊόντων της έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους καταναλωτές. Για πρώτη φορά στην MWC, η Realme φέρνει ένα ξεχωριστό προϊόν – το Realme X50 Pro 5G, το πρώτο 5G flagship smartphone της με επεξεργαστή Snapdragon 865 5G.
Ως νέα εταιρεία, η Realme κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να γίνει μία από τις πρώτες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που θα χρησιμοποιήσει τον Qualcomm Snapdragon 865 5G. Ταυτόχρονα, βλέπουμε πως η εταιρεία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με την Qualcomm, επιτρέποντάς της να προσφέρει στους καταναλωτές προηγμένες τεχνολογίες και προϊόντα.
Η Realme αποδεικνύει εμπράκτως πως ακολουθώντας το μότο της “Dare to Leap”, αναδεικνύεται ως μια κορυφαία τεχνολογική εταιρεία που και θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο MWC
Από την ίδρυσή της, η Realme έχει αναπτυχθεί με το όραμα “Dare to Leap”, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας εξαιρετικά ανταγωνιστικά smartphone. Σύμφωνα με τις παγκόσμιες στατιστικές που ανακοίνωσε η Counterpoint, οι συνολικές πωλήσεις Realme smartphones στο τρίτο τρίμηνο του 2019 ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια, καταλαμβάνοντας την 7η θέση σε όλο τον κόσμο. Σε σύγκριση με αντίστοιχο τρίμηνο του 2018, έχει ρυθμό ανάπτυξης 808% και έχει γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο. Ταυτόχρονα, η γκάμα των νέων συσκευών της είναι πια διαθέσιμη σε 25 αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης κλπ., διαμορφώνοντας έτσι ένα παγκόσμιο brand.

(2) Επίσημη αφίσα της Realme για την MWC
Το 2020, η Realme θα αναλάβει τον ρόλο του “Popularizer of Tech Fashion & Fun” και δίνοντας μεγάλη προσοχή στις απαιτήσεις των νέων πελατών. Με τις τεχνολογικές συνέργειες των smartphones και του Artificial Intelligence of Things, η Realme θα δημιουργήσει για τους χρήστες της, μοναδικές συνθήκες «έξυπνης διαβίωσης», προσφέροντας παγκόσμιας κλάσης μοντέρνα προϊόντα και εκπληκτική εμπειρία χρήσης.
Αυτή τη φορά, η Realme θα κάνει το ντεμπούτο της ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες smartphone στην MWC 2020, την μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Αυτό θα σηματοδοτήσει τη παρουσία της Realme παγκοσμίως ως «trendy-tech popularizer», ένα μεγάλο βήμα στο νέο ταξίδι της Realme για το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια