ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Beeper: Η πλατφόρμα messaging που ενοποιεί όλες τις υπηρεσίες


 Δεκάδες φορές ακούσαμε στο παρελθόν ότι ετοιμάζεται υπηρεσία messaging εφάμιλλη του iMessage για συσκευές Android, αλλά όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που άρχισε να πλησιάζει τελευταία την υπηρεσία της Apple είναι το Messages της Google. Παράλληλα, οι χρήστες έχουν αρχίσει να χάνουν τη μπάλα και να κουράζονται με τις τόσες διαθέσιμες υπηρεσίες επικοινωνίας και γι’ αυτό η Facebook έχει ξεκινήσει την ενοποίηση των τριών μεγαλύτερων (Facebook Messenger, Instagram και WhatsApp).

Σήμερα, ωστόσο, ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση από τον ιδρυτή και CEO της Pebble (εξαγοράστηκε από τη Fitbit που εξαγοράστηκε από τη Google), κ. Eric Migicovsky, για το Beeper. Πρόκειται μια νέα υπηρεσία - κόμβο που φέρνει σε ένα μέρος 15 διαφορετικές υπηρεσίες messaging για τα έχεις όλα συγκεντρωμένα, συμπεριλαμβανομένου και του περίφημου iMessage. Ειδικά για το τελευταίο, ο δημιουργός υπόσχεται λειτουργία και σε συσκευές Windows και Android, αρκεί ο χρήστης να έχει στη διάθεση του ένα Mac που θα βρίσκεται μονίμως online για να λειτουργεί ως “γέφυρα”.

beeper-1.jpg


Οι υποστηριζόμενες υπηρεσίες Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage, Android Messages (SMS), Telegram, Twitter, Slack, Hangouts, Instagram, Skype, IRC, Matrix, Discord, Signal και Beeper network εμφανίζονται στην εφαρμογή του Beeper σε ένα ενοποιημένο inbox και από εκεί μπορείς να επικοινωνείς με όλες τις επαφές σου παντού χωρίς να αλλάζεις διαρκώς εφαρμογές. Το τίμημα για αυτή την εξυπηρέτηση είναι μια συνδρομή ύψους $10 / μήνα, ενώ όσοι δεν έχουν κάποιο Mac στην κατοχή τους, τότε μπορούν να ζητήσουν να τους αποσταλεί ένα “σπασμένο” iPhone 4s για να παίξει τον ρόλο της “γέφυρας” για το iMessage.

Λέτε να περπατήσει ένα τέτοιο σχέδιο; Αν σας κίνησε το ενδιαφέρον μπορείτε να επενδύσετε στο Beeper από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια