ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Toyota αποκαλύπτει τα ηλεκτρικά, αυτόνομα, mini λεωφορεία


 
Μία πόλη γεμάτη αυτόνομα λεωφορεία τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους και μεταφέρουν ευέλικτα και γρήγορα επιβάτες σε κάθε γωνιά οραματίζεται η Toyota και σήμερα κάνει το πρώτο βήμα παρουσιάζοντας το e-Palette.

Τα e-Palettes είναι μικρά ηλεκτρικά και πλήρως αυτόνομα λεωφορεία που μπορούν να μεταφέρουν έως και 20 επιβάτες. Έχουν μεγάλα παράθυρα και είναι σχετικά άδεια μέσα, ενώ και οι θέσεις μπορούν να διπλωθούν για περισσότερο χώρο. Στόχος τους είναι οι υπηρεσίες μετακίνησης στην ώρα τους, καθώς ο στόλος ανταποκρίνεται δυναμικά στη ζήτηση του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με τη Φιλοσοφία της Toyota την οποία εισήγαγε ο Πρόεδρος Akio Toyoda στην ανακοίνωση των πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων, βλέπουμε το όραμά μας ως “δημιουργία μετακίνησης για όλους” και πιστεύουμε πως κάθε εργαζόμενος της Toyota πρέπει να εργαστεί για να παραδώσει ευτυχία στην ανθρωπότητα εκπληρώνοντας έτσι και την αποστολή μας για “παραγωγή ευτυχίας για όλους”. Μία από τις πλατφόρμες για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας είναι το e-Palette. Με την πρόσθεση ενός συστήματος διαχείρισης, το εξελιγμένο e-Palette θα αναπτυχθεί με την διαρκώς αναπτυσσόμενη Woven City. – Keiji Yamamoto, Πρόεδρος Toyota Connected Company

Δεν υπάρχουν σχόλια