ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ericsson και COSMOTE πάνε κορυφή..

Η Ericsson υλοποίησε την ταχύτερη ευρυζωνική σύνδεση στην Ελλάδα, την οποία επέδειξε η COSMOTE με επιτυχία κατά τη διάρκεια δοκιμών στο live δίκτυό της, κάνοντας έτσι άλλο ένα βήμα προς τη δημιουργία μιας πιο ευφυούς και πιο βιώσιμης ελληνικής κοινωνίας. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία dual carrier HSPA Evolution που αγγίζει ταχύτητες των 42,2 Mbps, οι συνδρομητές της COSMOTE θα μπορούν να «σερφάρουν» στο Internet, να παρακολουθούν live-streaming τηλεόραση και videos και να κατεβάζουν αρχεία με ταχύτητες που δεν ήταν δυνατές μέχρι σήμερα. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία με εξυπνότερο τρόπο ούτως ώστε να μειώσουν τις εκπομπές CO2 μέσω αποϋλοποίησης και αυξημένης αποδοτικότητας, οδηγώντας έτσι σε μια οικονομία χαμηλότερου ενεργειακού αποτυπώματος.
Ο κ. Γιώργος Τσώνης, Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της COSMOTE δήλωσε: "Η COSMOTE, με την υποστήριξη της Ericsson, συστηματικά και με συνέπεια παρουσιάζει πρώτη κάθε φορά τις υψηλότερες ταχύτητες στις ευρυζωνικές υπηρεσίες στην Ελλάδα ήδη από το 2006. Το dual carrier HSPA Evolution με ταχύτητες που φτάνουν τα 42,2 Mbps μας επιτρέπει για μια ακόμη φορά να ανεβάσουμε περαιτέρω το επίπεδο της κινητής ευρυζωνικότητας στη χώρα. Αυτή η εμπειρία που θα είναι σύντομα διαθέσιμη εμπορικά, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο των πελατών μας, καθώς θα μπορούν για παράδειγμα να «σερφάρουν» στο Internet και να κατεβάζουν αρχεία ταχύτερα από ποτέ ενώ βρίσκονται εν κινήσει ”. Με την υποστήριξη της Ericsson, η COSMOTE ήταν ο πρώτος πάροχος κινητών επικοινωνιών που εισήγαγε υψηλής ταχύτητας ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα ήδη από το 2006, ενώ το 2009 ανέβασε την ταχύτητα στα 21,6 Mbps και ακολούθως στα 28,8 Mbps με τη χρήση τεχνολογίας ΗSPA Evolution.
Ο κ. Σπύρος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ericsson στην Ελλάδα και υπεύθυνος για τις αγορές της Αλβανίας, Κύπρου, Μάλτας και Ισραήλ, δήλωσε: "Είμαστε υπερήφανοι που μαζί με την COSMOTE κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς το μέλλον. Οι νέες, υψηλότερες ευρυζωνικές ταχύτητες επιβεβαιώνουν την ισχυρή δέσμευση της COSMOTE να προσφέρει πάντα μια ανώτερης ποιότητας εμπειρία στους συνδρομητές της. Σημαίνει επίσης ότι ακόμη πιό πολλοί συνδρομητές κινητής στην Ελλάδα θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν πλήρως την προηγμένη τεχνολογία της Ericsson για τη βελτίωση της ζωής τους. Η δυνατότητα των πολιτών να ζουν, να δουλεύουν, να εκπαιδεύονται και να απολαμβάνουν τη ζωή τους ενώ βρίσκονται σε κίνηση θα ενισχυθεί σημαντικά ενώ θα προκύψουν νέοι τρόποι για να αυξήσουν οι επιχειρήσεις την παραγωγικότητά τους με ταυτόχρονη μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος

Δεν υπάρχουν σχόλια