ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Galaxy Q με Anrdoid 2.2!

ΟΙ μέρες κυλούν ήρεμα χωρίς πολλές ανακοινώσεις καθώςσερφάρουμε με τα κινητά μας ωστόσο οι νεώτερες διαρροές και αποκαλύψεις πραγματικά ανεβάζουν το θερμόμετρο (π.χ. HTC, Το πρώτο κινητό της με Windows Phone 7 αποκαλύφθηκε). Αυτή τη φορά τα νέα έρχονται από τη κορεάτικη εταιρία Samsung. Σύμφωνα με το παραπάνω «έγγραφο» της εταιρίας, το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Samsung ετοιμάζει ένα ακόμα κινητό για τη σειρά ‘Galaxy’.
Το κινητό λέγεται Galaxy Q και έχει ενσωματωμένο το λειτουργικό της Google, Android 2.2 (FroYo), οθόνη αφής 3 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED (720×480), επεξεργαστή χρονισμένο στο 1 GHz (Hummingbird) και υποστήριξη για quad-band GSM / tri-band 3G δίκτυα. Η κάμερα αποδίδει 8 MP, έχει LED flash και μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο στα 720p (HD). Η μπροστινή κάμερα για βίντεο-κλήσεις και για λήψη φωτογραφιών και βίντεο είναι 1.3 MP.
Το Bluetooth 3.0, το Wi-Fi 802.11n, η θύρα mini HDMI και τα 16 GB ενσωματωμένης μνήμης (μπορεί να γίνει επέκταση μνήμης με μια κάρτα μνήμης microSD) συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του. Τέλος η συσκευή έχει ενσωματωμένο QWERTY πληκτρολόγιο και ένα οπτικό touchpad. Η μπαταρία έχει 1500mAh.

Δεν υπάρχουν σχόλια