ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ideos: Το δεύτερο προσιτό smartphone

Το Ideos U8150 with GoogleTM είναι το πλέον προσιτό smartphone που διατίθεται παγκοσμίως και λειτουργεί με την τελευταία έκδοση Android TM 2.2 (γνωστή και ως Froyo). Το εργονομικά σχεδιασμένο Ideos U8150 παρέχει διάφορους τρόπους πρόσβασης στο διαδίκτυο, όπως WCDMA +Wi-Fi dual network, με ταχύτητες downlink έως και 7,2 Mb/s.
Ένα επιπλέον ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Ideos U8150 είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως router Wi-Fi έως και σε οκτώ συσκευές συγχρόνως, δίνοντας έτσι στον χρήστη του τη δυνατότητα να φτιάξει το «προσωπικό κινητό Wi-Fi zone».
«Η δημοτικότητα των smartphone είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες ώθησης προς την "εποχή της κινητής ευρυζωνικότητας". Η συνεργασία μας με τη Huawei για την αποκλειστική διάθεση του Ideos U8150 στην ελληνική αγορά, εκφράζει απόλυτα τη στρατηγική μας για προσφορά προσιτών smartphones και παράλληλα αύξηση της χρήσης Internet μέσω του κινητού», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Retail Marketing and Products Wind, Θανάσης Δόσης. «Το Ideos U8150 είναι μία ολοκληρωμένη λύση που σχεδιάστηκε για να χαμηλώσει τον πήχη στην απόκτηση smartphone και να δώσει σε όλους με έξυπνο και οικονομικό τρόπο κινητή σύνδεση στο Ιnternet, αλλά και δημιουργία κινητής "Wi-Fi zone", μιας πραγματικά ξεχωριστής εμπειρίας».
Το Ideos U8150 διατίθεται με εξωτερικά καλύμματα δύο χρωμάτων εντός της ίδιας συσκευασίας (μαύρο και μπλε), ενώ με την τεχνολογία Android 2.2, δεν είναι μόνον απλά γρήγορο, αλλά μπορεί επίσης να υποστηρίξει εφαρμογές όπως κλήσης φωνής και τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών στην κάρτα SD. Με περισσότερες από 100.000 εφαρμογές ήδη διαθέσιμες από το Android MarketTM, το Ideos U8150 προσφέρει μια ευρεία γκάμα από επικοινωνιακές, ψυχαγωγικές, επαγγελματικές, και οικονομικές εφαρμογές και αμέτρητα παιχνίδια.
Συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υλικών (hardware) και λογισμικού (software) με υψηλή σχέση τιμής/απόδοσης, το Ideos U8150 επανακαθορίζει την έννοια «entry-level» smartphone και κυκλοφορεί σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια