ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HTC HD7S: νέο HD7 και HTC Evo 3D

Η HTC ανακοίνωσε ένα ακόμα Windows Phone 7 κινητό τηλέφωνο. Το νέο HTC HD7S βασίζεται στο γνωστό HTC HD7, με τη μόνη διαφορά να εντοπίζεται στη βελτιωμένη οθόνη του. Έτσι αντί της τωρινής οθόνης LCD, το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια Super LCD των 4,3 ιντσών και ανάλυσης 800 x 480pixels. Κατά τα άλλα δεν έχει αλλάξει κάτι. Το HTC HD7S θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ από την AT&T. Το πότε και σε ποια τιμή θα το δούμε στη χώρα μας παραμένει ακόμα άγνωστο.
Η HTC ανακοίνωσε το επόμενο smartphone της: με το HTC Evo 3D οι Ταϊβανέζοι κατασκευαστές επιχειρούν να μας προσφέρουν την τεχνολογία 3D άνευ ειδικών γυαλιών.
Χρησιμοποιώντας δύο κάμερες των 5MPixels, η συσκευή μπορεί να απεικονίσει τρισδιάστατα φωτογραφίες και βίντεο. Αυτά μπορείτε να τα δείτε σε μια οθόνη αφής 3D των 4,3 ιντσών, ανάλυσης 540x960pixels. Την απαιτούμενη ισχύ την παίρνει το Android 2.3 smartphone από έναν διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHz.
Μια εντελώς ιδιαίτερη λειτουργία είναι η ενσωμάτωση της οn demand υπηρεσίας διανομής ταινιών HTC Watch, που σας επιτρέπει να κατεβάσετε στο κινητό σας τις τελευταίες ταινίες του Χόλιγουντ όπως είναι τα "True Grit" και "Cowboys vs Aliens".
Στις ΗΠΑ το HTC Evo 3D θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια