ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πολύχρωμο και προσιτό Nokia 603

Η Nokia παρουσίασε το Nokia 603, ένα νέο, προσιτό smartphone, το οποίο προσφέρεται σε διάφορα χρώματα. Τα προεγκατεστημένα apps τελευταίας γενιάς, η δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συσκευές με ένα μόλις άγγιγμα (single-tap pairing) για μοίρασμα και ανάγνωση αρχείων ή tags μέσω της τεχνολογίας NFC, δίνουν τη δυνατότητα για επικοινωνία χωρίς συμβιβασμούς.
Μαζί με το Nokia 603 παρουσιάστηκε και το Nokia Luna, ένα προσιτό ακουστικό Bluetooth με τολμηρό σχεδιασμό, το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία NFC για ακόμη πιο εύκολη σύνδεση.
Tο Nokia 603 έχει σχεδιαστεί για το χρήστη που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά κάποιο smartphone, αλλά και για όσους αναβαθμίζουν κάποια παλιότερη συσκευή. Ειδικά οι χρήστες των Nokia smartphones της προηγούμενης γενιάς θα χαιρετίσουν την έλευση μιας συσκευής που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ένα προϊόν που διατηρεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Nokia.
Το Nokia 603 αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου σκέψης της Nokia, σύμφωνα με την οποία η χαμηλή τιμή διάθεσης ενός smartphone δεν αποτελεί λόγο για συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας και ευχρηστίας. Tο Nokia 603 διαθέτει καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και προηγμένη οθόνη ClearBlack 3.5 ιντσών, η οποία είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές και έχει προσαρμοστεί για χρήση σε συνθήκες υψηλού φυσικού φωτισμού.
Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε σχέση με την κατηγορία τιμής του (260 - 270 €*), το Nokia 603 έρχεται με εγκατεστημένα τα Nokia Maps και τις τελευταίες εφαρμογές ή παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης, ενώ χάρη στον ενσωματωμένο ταχύτατο επεξεργαστή γραφικών, ο χρήστης μπορεί να επεξεργάζεται και να μοιράζει τις φωτογραφίες που τραβάει χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Παράλληλα, το Nokia 603 καινοτομεί φέρνοντας την τεχνολογία NFC κοντά σε περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να συνδέονται με άλλες συσκευές και αξεσουάρ όπως το ακουστικό Nokia Luna Bluetooth, να μοιράζονται περιεχόμενο, ή να ξεκλειδώνουν κρυμμένα επίπεδα των Angry Birds με ένα απλό άγγιγμα.
"Με το Nokia 603 συνεχίζεται η ανανέωση στην κατηγορία των smartphone, με προϊόντα μοναδικά τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες των χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο,” δήλωσε ο κ. Tuula Rytila, Senior Vice President της Nokia. “Σε κάθε κατηγορία τιμής, ο στόχος μας παραμένει ίδιος: να διασφαλίσουμε ότι κάθε Nokia smartphone είναι εύχρηστο, διαθέτει τη γνωστή ποιότητα που συνοδεύει τα προϊόντα της Nokia, συνδέεται εύκολα, και παράλληλα ενσωματώνει ορισμένα απρόσμενα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα pairing & sharing με ένα μόλις άγγιγμα, μέσω NFC.”
Βασισμένο στο τελευταίο λειτουργικό Symbian Belle, το Nokia 603 επιτρέπει στο χρήστη να διαμορφώσει μέχρι και έξι διαφορετικά homescreens με δυναμικά widgets, ώστε να φέρει τη συσκευή πιο κοντά στις προτιμήσεις και τις προτεραιότητες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια