ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lenovo ThinkPad X1 Carbon, νέο ultrabook

Δυνατό, ελαφρύ και όμορφο. Γίνεται; Ναι, γίνεται. Αυτό είναι το νέο Lenovo ThinkPad X1 Carbon ultrabook, ιδανικό για άτομα που αναζητούν φορητότητα και επιδόσεις μαζί. Η Lenovo δηλώνει ότι το νέο ThinkPad X1 Carbon είναι το πιο ελαφρύ 14” ultrabook της αγοράς με βάρος που ξεπερνά μόλις το 1 κιλό, τουλάχιστον είναι πιο ελαφρύ από τον προκάτοχο του. Τα ThinkPad ultrabooks αποτελούν την premium σειρά υπολογιστών της Lenovo, έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν το business κομμάτι της αγοράς και αυτό φαίνεται από τα πλούσια χαρακτηριστικά του.
Lenovo ThinkPad X1 Carbon, νέο ultrabook με premium χαρακτηριστικά

LENOVO THINKPAD X1 CARBON. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ULTRABOOK;

Η ColorBurst οθόνη αφής 14” με ανάλυση 2560×1440 φροντίζει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή πιστότητα και καθαρότητα χρωμάτων καθώς και μεγαλύτερες γωνίες θέασης σε σύγκριση με το παρελθόν. Οι υψηλές απαιτήσεις της οθόνης που έχουν αντίκτυπο στη διάρκεια της μπαταρίας έστρεψαν τη Lenovo να ενσωματώσει την τεχνολογία Rapid Charge για την μπαταρία του ThinkPad X1 Carbon που καταφέρνει να φτάσει τις 9 ώρες αυτονομίας και την επαναφόρτιση της στο 80% μέσα στο χρονικό διάστημα μίας ώρας.
Lenovo ThinkPad X1 Carbon, νέο ultrabook με premium χαρακτηριστικά
Επιπλέον, μιας και το Lenovo ThinkPad X1 Carbon έχει σχεδιαστεί για να είναι φορητό και πάντα μαζί σας δε λείπουν τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά όπως BlueTooth 4.0, NFC, δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα (ανάλογα με το μοντέλο) και επιπλέον θύρες USB. Μάλιστα, το νέο ultrabook μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας χάρη στο OneLink Dock που πωλείται ξεχωριστά και προσφέρει τη σύνδεση μέσω gigabit Ethernet και υποστήριξη σε δεύτερη οθόνη μέσα από ένα καλώδιο.
Lenovo ThinkPad X1 Carbon, νέο ultrabook με premium χαρακτηριστικά
Ένα από νέα χαρακτηριστικά του Lenovo ThinkPad X1 Carbon είναι το Adaptive Keyboard που βρίσκεται στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου. Όπως είναι προφανές από την ονομασία του, τα πλήκτρα του adaptive keyboard προσφέρουν τις δυνατότητες των αντίστοιχων function πλήκτρων εις διπλούν αφού έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή για ακόμη πιο εύκολη και ξεκούραστη εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια