ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Cooler Master ανακοίνωσε το MasterMouse Pro L

Η Cooler Master, ανακοινώνει σήμερα το MasterMouse Pro L, το mouse για όλους τους gamers. Είτε είστε νέος στο PC gaming και δεν έχετε ακόμα ανακαλύψει το προσωπικό σας grip, είτε είστε πλέον πεπειραμένος και με σαφείς απαιτήσεις και προτιμήσεις από το mouse σας, το MasterMouse Pro L θα σας καλύψει με το παραπάνω.
 Το MasterMouse Pro L σχεδιάστηκε και κινείται γύρω από την ιδέα της παραμετροποίησης. Αυτό το καθιστά ιδανικό στο να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας, με τον ρυθμό που αυτές προκύπτουν.

Το MasterMouse Pro L έρχεται με δύο παρεχόμενα top panels διαφορετικού μήκους, καθώς και με δύο sets μαγνητικών side panels με διαφορετική υφή το καθένα. Οι συνδυασμοί που προκύπτουν δίνουν στους χρήστες την ελευθερία να χρησιμοποιήσουν στην πράξη το mouse grip που δουλεύει καλύτερα για το δικό τους χέρι. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι κανένας χρήστης δεν θα βρεθεί χωρίς επιλογές, σε μια μοναδική και ίσως τελικά άβολη, κοινή για όλα τα είδη παιχνιδιών, εμπειρία χρήσης.

large.SGM-4006-KFOA1_006.jpg

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν ένα 3D printing μοντέλο των side panels για να παραμετροποίησουν όσο αυτοί επιθυμούν το mouse τους. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι επιτέλους ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει, στην κυριολεξία, το μοναδικό προσωπικό του mouse.

Το mouse διαθέτει τρεις RGB φωτιζόμενες περιοχές με 16.7 εκατομμύρια χρώματα για να επιλέξετε. Και ο φωτισμός δεν είναι εκεί μόνο για την εμφάνιση: μπορείτε να ορίσετε τα χρώματα με τρόπο που να σας βοηθά να αναγνωρίζετε τα ενεργοποιημένο profile, στο κάθε σενάριο χρήσης.

Το MasterMouse Pro L διαθέτει έναν 32-bit ARM επεξεργαστή με 512KB on-board μνήμης. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί και να αποθηκεύει τα προσωπικά του profile προτιμήσεων. Από την στιγμή που το profile έχει αποθηκευτεί, μπορείτε να συνδέσετε το mouse σας σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα και οι προτιμήσεις σας παραμένουν ενεργές. Μπορείτε να παραμετροποιήσετε το κάθε τι. Τα DPI του αισθητήρα (400 – 12000), οι λειτουργίες των πλήκτρων, τα χρώματα και η ευαισθησία είναι απλά κάποιες από τις διαθέσιμες επιλογές σας καθώς φτιάχνετε έως και πέντε user profiles. Το επιλεγμένο profile μπορεί να αλλάξει σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου. 

large.SGM-4006-KFOA1_002.jpg

Κάποια παιχνίδια απαιτούν παραπάνω από δύο πλήκτρα. Αλλά για να χρησιμοποιήσουν αυτά τα επιπλέον πλήκτρα με τον βέλτιστο τρόπο, οι gamers πρέπει να μπορούν να ορίσουν οι ίδιοι, ποιο πλήκτρο κάνει τι. Το MasterMouse Pro L διαθέτει οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα καθώς και την επιλογή να επεκτείνετε τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα σε 14+1, χάριν στην λειτουργία Storm Tactix.

Αυτό το πλήθος διαθέσιμων επιλογών παραμετροποίησης που βοηθάει στην προσπάθεια για την επίτευξη του τέλειου grip και την ρύθμιση του mouse, μπορεί να φαντάζει πονοκέφαλος. Για αυτό τον λόγο τα περιφερειακά της Cooler Master χρησιμοποιούν το ίδιο, δωρεάν πρόγραμμα παραμετροποίησης που ονομάζεται CM Portal. Αν δεν το έχετε εγκαταστήσει ακόμα, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Έτσι, όλα τα update για το MasterMouse Pro L και τα υπόλοιπα Cooler Master περιφερειακά σας γίνονται αυτόματα και χωρίς την ανάγκη αναζήτησης περίεργων αρχείων και σύνθετων οδηγιών. Εύκολο και γεμάτο επιλογές, το CM Portal θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το mouse των ονείρων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια