ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα mid-tower PC cases από την FSP

Η FSP, η οποία είναι γνωστότερη ίσως για τα τροφοδοτικά της, ανακοίνωσε αυτές τις μέρες τέσσερα νέα PC cases. Τα νέα PC cases είναι τα CMT330, CMT520, CMT230 και CMT240. Και τα τέσσερα νέα κουτιά ανήκουν στην mid-tower κατηγορία και απευθύνονται κυρίως σε όσους θα ήθελαν ένα PC case για να στεγάσουν το νέο τους gaming σύστημα.

Όσον αφορά τα CMT330 και CMT520, η FSP μας ενημερώνει ότι τα νέα αυτά κουτιά είναι σε θέση να φιλοξενήσουν εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων, προσφέροντας και πλήθος επιλογών για την ψύξη των εξαρτημάτων αυτών. Απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες καταναλωτών, με το CMT330 να πηγαίνει κόντρα στο σύγχρονο ρεύμα, έχοντας δύο θέσεις 5,25'' για όσους θα ήθελαν να προσθέσουν κάποιο οπτικό μέσο αποθήκευσης ή κάποιο άλλο εξάρτημα που τοποθετείται σε 5,25'' θέσεις, όπως για παράδειγμα το ICY DOCK ToughArmor MB607SP-B που είχαμε δει πρόσφατα.

large.CMT330.jpg

Το CMT520 ακολουθάει την μόδα της εποχής, με την πρόσοψη και το αριστερό πλαϊνό να είναι κατασκευασμένα από γυαλί υψηλής αντοχής, έχει τέσσερις RGB LED ανεμιστήρες προ εγκατεστημένους, κατάλληλο LED controller για την ρύθμιση αυτών, αλλά και ιδιαίτερα αυξημένες δυνατότητες στον τομέα της ψύξης, με δυνατότητα τοποθέτησης πολλών ανεμιστήρων, ή συστημάτων υδρόψυξης με ψυγεία διαστάσεως έως και 360 χιλιοστά.

large.CMT520.jpg

Αναλυτικές πληροφορίες για τα CMT330 και CMT520 μπορείτε να βρείτε στις επίσημες ιστοσελίδες:

Όσον αφορά τα CMT230 και CMT240, η FSP μας ενημερώνει ότι τα κουτιά αυτά απευθύνονται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να συνθέσουν ένα mainstream gaming σύστημα. Το CMT230 έρχεται με διάτρητη πρόσοψη και μπλε LED ανεμιστήρες προ εγκατεστημένους, ενώ το CMT240 έρχεται με μεταλλική πρόσοψη και μια μπάρα με LED φωτισμό. Και τα δύο κουτιά έχουν έξι θέσεις για ανεμιστήρες, ενώ μπορούν να δεχθούν συστήματα υδρόψυξης με διαστάσεις ψυγείου έως και 280 χιλιοστά. Όπως και στην περίπτωση του CMT330 και εδώ υπάρχουν δύο θέσεις 5,25'', για οπτικά μέσα αποθήκευσης ή άλλου τύπου εξαρτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια