ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάνε να μην βλέπουν ότι διάβασες το μήνυμα, σε Messenger, Instagram, Viber, Whatsapp


 
To Unseen Messenger είναι μια εφαρμογή για το Android smartphone σου, η οποία κάνει κάτι που πολύ θα θέλαμε όλοι μας σε κάποιες περιπτώσεις. Αποκρύπτει το γεγονός της ανάγνωσης του μηνύματος από αυτόν με τον οποίο μιλάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το basic πακέτο της που είναι δωρεάν, περιλαμβάνει την εν λόγω λειτουργικότητα, υπάρχει επιλογή αναβάθμισης σε premium με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Όταν θα κατεβάσεις την εφαρμογή και την ανοίξεις θα σε ρωτήσει αν θέλεις να πραγματοποιήσεις εγγραφή στο trial. Απλά πιέζεις το X να φύγει η εν λόγω οθόνη και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με το basic πακέτο που είναι δωρεάν. Απλά λίγο υπομονή με τις διαφημίσεις, μας κούρασαν και εμάς είναι η αλήθεια.

Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στο να δώσεις τις απαραίτητες άδειες στην εφαρμογή, για να μπορέσει να σου προβάλλει τα μηνύματα, ενώ θα πρέπει να προβείς και σε μια επανεκκίνηση του smartphone για να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή εδώ από το Google Play Store.

Δεν υπάρχουν σχόλια