ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony Xperia Z2 Tablet. Κομψότερο, ταχύτερο

Παράλληλα με το νέο Sony Xperia Z2, η Sony ανακοίνωσε και το διάδοχο του Xperia tablet Z. Το νέο Sony Xperia Z2 tablet διατηρεί τα υλικά κατασκευής του προκατόχου του που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά ενώ παράλληλα προσφέρουν ωραία αίσθηση κατά το κράτημα.
Στην πρόσοψη, δεσπόζει η οθόνη των 10.1 ιντσών, ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, που δανείζεται, όπως και η οθόνη του Z2 τεχνολογίες από τις τηλεοράσεις της εταιρείας, όπως είναι η Triluminos ενώ κάνει χρήση και της τεχνολογίας X-Reality for mobile αλλά και της νεοφερμένης Live Colour LED, που προσφέρει ακόμα πιο κορεσμένα και ζωντανά χρώματα, με το χρωματικό εύρος να έχει και εδώ αυξηθεί από 115% σε 130%.Το Sony Xperia tablet Z2 μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με το hardware του Z2 και έτσι έχουμε και εδώ το ισχυρότερο chipset παραγωγής της Qualcomm, το Snapdragon 800 MSM8974AB με τέσσερις πυρήνες Krait 400 στα 2.3GHz και Adreno 330 GPU, που συνοδεύεται από RAM μεγέθους 3GB καθώς και από αποθηκευτικό χώρο 16GB που επεκτείνεται έως και κατά 64GB μέσω κάρτας μνήμης microSD. Υποστηρίζει τεχνολογίες WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC, WiFi Direct, WiFi hotspot, DLNA κ.ά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στην πρόσοψη έχουμε μία κάμερα 2.2 Megapixels, ενώ στο πισω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα, με αισθητήρα Exmor RS η οποία μπορεί να τραβήξει video 1080p στα 30fps.
Όπως συμβαίνει και με το Xperia Z2, έτσι και με το tablet της Sony αξιοποιείται η τεχνολογία Front Sound Surround με Digital Noise Cancelling, που συνδυάζεται επίσης και με ένα headset με noise cancelling, που έχει την ονομασία MDR-NC31EM.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σύμφωνα με την Sony -και δεν βρίσκουμε κανένα λόγο να διαφωνίσουμε, παρόλο που η εταιρεία επιμένει στα μεγάλα περιθώρια- το Xperia Z2 Tablet είναι η λεπτότερη, κομψότερη, ελαφρύτερη και ποιοτικότερη αδιάβροχη συσκευή του είδους. Έχει πάχος μόλις 6.4 χιλιοστά και βάρος περίπου 439 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, μία WiFi και μία με δυνατότητες WiFi και 4G LTE.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4.2 και έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στο User Interface της Sony, τις οποίες είδαμε στην περίπτωση του hands-on με το Sony Xperia Z2. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Απρίλιο, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε την τιμή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια