ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Be Quiet! εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο των high-end PC Cases



Η Be quiet!, μια εταιρεία ηγέτιδα στο χώρο των τροφοδοτικών στη Γερμανία για έκτη συνεχόμενη χρονιά, αποκαλύπτει το πρώτο της PC Case, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία Silent Base 80. Πρόκειται για ένα άκρως ευρύχωρο κουτί, το οποίο επιπροσθέτως συνδυάζει χαρακτηριστικά high-end με χαμηλό θόρυβο συστημάτων.
Προκειμένου να το πετύχει αυτό, η εταιρεία δημιούργησε με ιδιαίτερη καινοτομία τα panels στο μπροστινό μέρος, στην κορυφή και στο κάτω μέρος προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αποτελεσματικότερη ροή αέρα. Όμως τα συγκεκριμένα panels επιτελούν και άλλον έναν σκοπό. Απαγορεύουν τον θόρυβο να εξέλθει του κουτιού. Προκειμένου μάλιστα να το πετύχει αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα, κάλυψε τα panels με ειδικό υλικό (anechoic).

Η αποτελεσματική ψύξη των συστημάτων που αυτό θα στεγάσει, θα επιτευχθεί με την τοποθέτηση τεσσάρων συνολικά ανεμιστήρων στο εσωτερικό του, δυο των 140 χιλιοστών και άλλοι δύο των 120 χιλιοστών. Αυτοί έρχονται ήδη προεγκατεστημένοι. Αν ο χρήστης δεν είναι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις αυτών των ανεμιστήρων μπορεί να εγκαταστήσει άλλους τέσσερις.

Υποστηρίζει μητρικές ATX, Micro-ATX ή Mini-ITX, coolers μέγιστου ύψους ως και 17 χιλιοστών και κάρτες γραφικών αρκετού μήκους. Επιτρέπει την εγκατάσταση τριών των 5.25", επτά των 3.5" και άλλα τέσσερα των 2.5" drives. Ικανοποιητικοί θα μείνουν και οι λάτρεις της υδρόψυξης εφόσον επιτρέπει την εγκατάσταση ψυγείων. Οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 495mm x 266mm x 559mm και η τιμή φθάνει τα 119 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.



Δημοσίευση Εικόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια