ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

True 4K IPS οθόνη 31 ιντσών από την LG στα 1400$

Η Digital Cinema 4K οθόνη της LG που είχαμε δει στην έκθεση της IFA τον προηγούμενο μήνα, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων. Το μοντέλο 31MU97 θα έχει επιφάνεια 31 ιντσών και true 4K ανάλυση αλλά έρχεται με κάπως βαρύ αντίτιμο, κάτι το όποιο σημαίνει ότι στοχεύει κυρίως στην αγορά της από επαγγελματίες.

Για να διαλευκάνουμε τυχόν απορίες, οι 4Κ οθόνες που απευθύνονται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό έχουν ανάλυση 3840x2160 και είναι στην πραγματικότητα μια υποπαραγωγή των true 4k digital cinema standard που υποστηρίζουν ανάλυση 4096x2160.
Αυτό ακριβώς είναι που προσφέρει η LG με τη συγκεκριμένη οθόνη.



Η Κορεάτικη εταιρία υποστηρίζει ότι το panel παράγει 10bit χρώμα και καλύπτει το 99,5% της χρωματικής γκάμας του Adobe RGB. Επίσης καλύπτει το 97% της DCI-P3 χρωματικής γκάμας και έρχεται με θύρα thunderbolt και υποστήριξη για Mac.

Ακόμη έρχεται με το χαρακτηριστικό Dual Color Space που επιτρέπει στην οθόνη να δείχνει 2 διαφορετικές χρωματικές λειτουργίες ταυτόχρονα, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να συγκρίνει 2 διαφορετικές προοπτικές της εργασίας του την ίδια στιγμή.

Η οθόνη δεν βρίσκεται ακόμη στις λίστες της ιστοσελίδας της LG οπότε δεν γνωρίζουμε προς το παρών επακριβώς τα χαρακτηριστικά της οθόνης αλλά στις φωτογραφίες φαίνονται τα περισσότερα απ’αυτά.


Η LG 31MU97 θα είναι διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα στις αγορές την Αμερικής , Νότιας Κορέας, Γερμανίας, Αυστραλίας και Αγγλίας με τις αγορές της Ολλανδίας, Ισπανίας, Πολωνίας και Ιαπωνίας να ακολουθούν το Νοέμβριο.

Η LG δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για την τιμή της, αν και η B&H την κατατάσσει στην τιμή των 1400$.

Δεν υπάρχουν σχόλια