ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τριπλάσιες οι πωλήσεις του iPhone 6 σε σχέση με αυτές του iPhone 6 Plus

Στη διάθεσή μας έχουμε τις πρώτες πληροφορίες οι οποίες αναφέρονται στην πορεία των πωλήσεων του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus στην Αμερική σε διάστημα 30 ημερών. Πιο συγκεκριμένα ο αναλυτής Steven Milunovich από την UBS σημειώνει ότι από τις συνολικές πωλήσεις, αυτές του iPhone 6 αντιστοιχούν σε ένα ποσοστό της τάξεως του 68% ενώ του iPhone 6 Plus μόλις το 23-24%. Με άλλα λόγια οι πωλήσεις του iPhone 6 είναι τριπλάσιες σε σχέση με αυτές του iPhone 6 Plus.

Αν θελήσουμε να αναφερθούμε στη συνολική εικόνα των πωλήσεων συσκευών iPhone, τα καινούργια μοντέλα που έκαναν πρόσφατα το ντεμπούτο τους ευθύνονται για το 91% αυτών των πωλήσεων, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καταλαμβάνουν τα iPhone 5s και iPhone 5c. Η έρευνα μάλιστα, εκτός από τις πωλήσεις, έδειξε ότι οι καταναλωτές επιλέγουν εκδόσεις συσκευών με 64GB ή 128GB μνήμης και όχι τα 16GB, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στα οικονομικά της Apple.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι είναι δύσκολο να διατυπώσουμε την άποψη ποια συσκευή είναι πιο δημοφιλής, για τον απλό λόγο ότι η Apple, όπως γνωρίζουμε, αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη ζήτηση του iPhone 6 Plus. 

Δεν υπάρχουν σχόλια