ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Gigabyte X99M-Gaming 5: H πλατφόρμα Haswell-E τώρα και σε μητρικές microATX



Η πλατφόρμα Haswell-E της Intel, αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις πιο συνηθέστερες επιλογές για όσους επιθυμούν να χτίσουν ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων. Επίσης αποτελεί την ιδανική λύση για high-end και multi-card gaming. Όσοι υποψήφιοι αγοραστές επιθυμούν να προμηθευτούν ένα νέο σύστημα X99-based σε κουτιά μικρού μεγέθους, έχουν πλέον την δυνατότητα αυτή.
Ο λόγος, μα φυσικά για την νέα μητρική της Gigabyte, που φέρει την κωδική ονομασία X99M-Gaming 5. Πρόκειται για μια mATX προσθήκη στη σειρά X99 που βασίζεται στο Intel X99 chipset και παρέχει υποστήριξη για τους νέους επεξεργαστές Intel Core i7 Extreme Edition (Haswell-E) αλλά και μνήμες τύπου DDR4. Έρχεται εξοπλισμένη με δύο πλήρη x16 Gen. 3 PCI Express slots, ως εκ τούτου μπορεί να υποστηρίξει 2-way CrossFire ή SLI setups με αποτέλεσμα να παρέχει τις κορυφαίες επιδόσεις στους πιο απαιτητικούς gamers.

Ωστόσο, η Gigabyte, για να καταφέρει να μειώσει τόσο πολύ τις διαστάσεις του board, έπρεπε να προβεί σε κάποιες θυσίες. Για παράδειγμα φέρει τέσσερα DIMM slots και όχι οχτώ που συναντάμε στα συνήθη ATX boards. Τέλος διαθέτει τέσσερα expansion slots, ή δυο αν χρησιμοποιηθούν κάρτες τύπου dual-slot. Η εταιρεία δεν έχει ξεκινήσει την διάθεση της συγκεκριμένης μητρικής, ωστόσο η τιμή της υπολογίζεται στα $230-250.


Δημοσίευση Εικόνας

Πηγή άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια