ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Thermaltake ανακοινώνει το νέο Stackable Core V21


Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει εδώ στο thelab.gr, η Thermaltake αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των θηκών για επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ειδών ψύξης, τροφοδοτικών και όχι μόνο. Σήμερα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια κουτιών Core V. Ο λόγος; Μα φυσικά για το νέο micro M-ATX κουτί το Core V21.
Έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οριζόντια ή κάθετη θέση και φέρει έναν μπροστινό ανεμιστήρα των 200 χιλιοστών προκειμένου να παρέχει αποτελεσματική ψύξη του hardware που πιθανόν θα στεγάσει. Στο κάτω μέρος του κουτιού υπάρχει ένα αφαιρούμενο φίλτρο σκόνης του τροφοδοτικού που εμποδίζει την συσσώρευση αυτής στο εσωτερικό του.

Παράλληλα ο μοναδικός σχεδιασμός του, που το καθιστά ως την ιδανική λύση για στήσιμο gaming συστημάτων, επιτρέπει την τοποθέτηση έξι συσκευών αποθήκευσης και CPU coolers μέγιστου ύψους 185mm ενώ στην κορυφή επιτρέπεται η εγκατάσταση δυο ψυγείων των 240 χιλιοστών. Τέλος δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι χάρη στα αφαιρούμενα 2.5"/3.5" drive device racks δημιουργείται ο απαραίτητος χώρος κάθε φορά για να καλύψει την εκάστοτε ανάγκη του χρήστη.



Δημοσίευση Εικόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια