ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα micro-ATX X99M-Killer USB 3.1 από την ASRock

Η ASRock ανακοίνωσε μία νέα micro-ATX μητρική για το socket LGA2011v3 και τους Core i7 "Haswell-E" επεξεργαστές. Πρόκειται για την X99M-Killer USB 3.1, η οποία όπως φαίνεται και από την ονομασία της, υποστηρίζει και USB 3.1.
.
Η ASRock ανακοίνωσε μία νέα micro-ATX μητρική για το socket LGA2011v3 και τους Core i7 "Haswell-E" επεξεργαστές. Πρόκειται για την X99M-Killer USB 3.1, η οποία όπως φαίνεται και από την ονομασία της, υποστηρίζει και USB 3.1.Η μητρική έχει τέσσερις DDR4 υποδοχές υποστηρίζοντας και quad channel, έχει συνολικά τρεις υποδοχές PCI-Express 3.0 x16, εκ των οποίων οι δύο δουλεύουν κανονικά στα x16, ενώ η τρίτη είναι ουσιαστικά x4. Υποστηρίζεται και AMD Crossfire και Nvidia SLI.

11b

Δέκα SATA 6 Gb/s υποδοχές, εκ των οποίων οι δύο μπορούν να μετατραπούν σε SATA-Express 10 Gb/s, καθώς και μία Ultra M.2 (PCI-Express 3.0 x4) θα ικανοποιήσουν την πλειοψηφία των χρηστών, όσον αφορά την σύνδεση συσκευών αποθήκευσης. Οι δύο USB 3.1 υποδοχές της μητρικής είναι Type-A, ενώ επιπλέον υπάρχουν έξι USB 3.0, καθώς και δύο low-latency USB 2.0 θύρες για σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου, ειδικά για συνθήκες gaming.

11a

Η μητρική διαθέτει κύκλωμα ήχου Purity Sound 2, υψηλής ποιότητας, με 115 dBA SNR CODEC και ενισχυτή ακουστικών. Διαθέτει επίσης δύο Gigabit LANs, με την μία να αξιοποιεί τον ελεγκτή Killer E2205 και η άλλη τον ελεγκτή i218-V της Intel. Η μητρική είναι εφοδιασμένη με 12-phase VRM κύκλωμα για την τροφοδοσία του επεξεργαστή και πέραν των κλασικών 24-pin ATX, 8-pin EPS υπάρχει και μια προαιρετική 4-pin Molex για επιπλέον σταθερότητα. Τέλος, στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνεται και dual BIOS με την δυνατότητα χειροκίνητης εναλλαγής από το ένα στο άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια