ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η OnePlus παρουσίασε το DR-1



Από την προηγούμενη εβδομάδα, η OnePlus έδινε με το σταγονόμετρο στοιχεία μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί για ένα νέο προϊόν που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, έγινε γνωστό πως πρόκειται για ένα... drone.
To DR-1 της OnePlus μπορεί να μοιάζει με... πρωταπριλιάτικη φάρσα, είναι όμως ένα πραγματικό προϊόν και όσοι θέλουν μπορούν να το αγοράσουν από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας έναντι $19,99 (το drone είναι sold-out). Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό drone με 4-axis flaps, το οποίο ο χρήστης μπορεί να χειριστεί χρησιμοποιώντας τηλεχειρισμό.

Το DR-1 ζυγίζει μόλις 15 γραμμάρια και έχει περίπου 7 εκατοστά πλάτος. Τροφοδοτείται από μπαταρία Lithium-Polymer 3,7V με χωρητικότητα 100mAh και απαιτεί περίπου 20 λεπτά φόρτισης μέσω USB για να προσφέρει 5-8 λεπτά χρόνου πτήσης.

Στην συσκευασία, περιλαμβάνονται τέσσερα επιπλέον blades (χρήσιμα σε περίπτωση που κάποιο από τα εγκατεστημένα σπάσει), ένα καλώδιο USB καθώς και εγχειρίδιο χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια