ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H SilverStone ανακοίνωσε το Mini-ITX RVZ02B και RVZ02B-W



Μετά από τη βραβευμένη σειρά RAVEN Z που κυκλοφόρησε το 2014 και το επαναστατικό κουτί RVZ01, η ομάδα πίσω από το RAVEN κατασκεύασε ακόμα ένα ιδιαίτερο κουτί, το RVZ02.
Με όγκο μόλις 12 λίτρα, το νέο κουτί όχι μόνο είναι πιο λεπτό αλλά είναι και πιο εύκολο στη συναρμολόγηση συγκρινόμενο με το RVZ01 ή πιο παλιά κουτιά. Κατά την τακτική της SilverStone το Mini-ITX αυτό κουτί μπορεί να δεχθεί κάρτα γραφικών μέχρι και 13" και διαθέτει θήκες για δίσκους οι οποίες μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα χωρίς εργαλεία

rvz02 W 34left

Με την έξυπνη διαχείριση χώρου, οι δύο κύριες εστίες παραγωγής θερμότητας είναι χωρισμένες έτσι ώστε να διαθέτουν δύο ξεχωριστές ροές αέρα για καλύτερη ψύξη. Παρόλο το μέγεθός του το RVZ02 είναι ιδιαίτερα ευέλικτο κουτί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως desktop υπολογιστής σε όρθια θέση, ή ως κονσόλα ή HTPC στο σαλόνι σας.

Υπάρχει και έκδοση του RVZ02B (RVZ02B-W ) με πλαϊνό παράθυρο για όσους θα ήθελαν να επιδείξουν το εσωτερικό του. Η προτεινόμενη λιανική τιμή χωρίς τους φόρους είναι για το RVZ02B 93,48 δολάρια και για το RVZ02B-W 106,68 δολάρια. Και τα δύο κουτιά είναι άμεσα διαθέσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια