ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα extensions για τον Edge browser πλησιάζουν

Η πολυαναμενόμενη υποστήριξη extensions από τον Edge browser της Microsoft, φαίνεται ότι θα γίνει σύντομα πραγματικότητα αν και σε δοκιμαστική φάση, κρίνοντας από μια τελευταία διαρροή.
Η πληροφορία αυτή προκύπτει από ιστοσελίδα που δημοσίευσε για ελάχιστο χρονικό διάστημα η Microsoft, εικόνες τις οποίες μπόρεσε να καταγράψει ο χρήστης @h0x0d, και οι οποίες περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Έτσι μαθαίνουμε ότι η πρώτη εμφάνιση των extensions θα γίνει σε δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει για τους Windows Insiders, με την εγκατάσταση τους αρχικά να γίνεται με αντιγραφή του αρχείου στον κατάλληλο κατάλογο. Αυτή όμως θα είναι μια προσωρινή κατάσταση αφού ήδη η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι το κατέβασμα των extensions θα γίνεται μέσω του Windows Store.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Από τα πρώτα διαθέσιμα extensions φαίνεται να είναι αυτό του Pinterest και του Reddit ενώ επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η δομή ενός extension του Edge είναι σχεδόν ίδια με αυτή ενός extension που προορίζεται για τον Chrome browser, με τον προγραμματιστή να χρειάζεται να κάνει ελάχιστες αλλαγές προκειμένου να γίνει συμβατό. Με τον τρόπο αυτό, η Microsoft ευελπιστεί ότι πολύ σύντομα ο Edge θα διαθέτει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια μεγάλη συλλογή extensions.

Υπενθυμίζουμε ότι στο αρχικό χρονοδιάγραμμα της Microsoft, τα extensions του Edge θα αποτελούσαν μέρος της αναβάθμισης Νοεμβρίου των Windows 10, με την εταιρεία να ενημερώνει λίγες ημέρες πριν ότι τελικά κάτι τέτοιο θα γίνει στις αρχές του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια