ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Hyundai θα παρουσιάσει τον ερχόμενο μήνα το Ioniq, το πρώτο της all-electric αυτοκίνητο

Η Hyundai αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τον ερχόμενο μήνα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Ioniq, το οποίο όχι μόνο θα κυκλοφορήσει σε έκδοση all-electric, αλλά και σε δύο ακόμα εκδόσεις, gasoline-electric και plug-in electric hybrid.
Η Hyundai λέει πως είναι η πρώτη φορά που ένα όχημα θα πωλείται με τρεις φιλικές προς το περιβάλλον εκδόσεις του powertrain.

Δυστυχώς, πέρα από μερικές εικόνες δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ioniq, ωστόσο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το sedan της με τον coupe-like σχεδιασμό στο εξωτερικό έχει κορυφαία αεροδυναμική στην κατηγορία του. H Hyundai επίσης λέει πως έχει χρησιμοποιήσει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και για την κατασκευή της καμπίνας επιβατών του Ioniq, ώστε να διατηρηθεί η “συνέχεια” του θέματος και στο εσωτερικό.

Το ντεμπούτο του Ioniq αναμένεται τον ερχόμενο μήνα στην Ν.Κορέα, αλλά οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί θα πρέπει να περιμένουν λίγους ακόμη μήνες μέχρι να το δουν από κοντά, και στις τρεις εκδόσεις του στα σαλόνια αυτοκινήτου της Γενεύης και της Ν. Υόρκης.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια