ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

100ή επέτειο με την ανακοίνωση της dSLR D850

Για να γιορτάσει τα 100 της χρόνια, η Nikon θα ανακοινώσει την κορυφαία της ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στην high-end επαγγελματική αγορά, D850. Η νέα, full-frame (FX) D850 είναι η διάδοχος της full-frame D810 με τον αισθητήρα των 36,3 Megapixels (την βλέπετε στην φωτογραφία). Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από το επίσημο δελτίου τύπου, η D850 θα αποτελέσει ένα εκπληκτικό εργαλείο για όσους δεν δέχονται υποχωρήσεις και απαιτούν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ευελιξία, και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες φωτογράφους όσο και σε ερασιτέχνες που ασχολούνται με φωτογραφίσεις τοπίων, αθλητικών θεμάτων, μόδας και γάμων, καθώς επίσης και στους δημιουργούς περιεχομένου πολυμέσων.
Η πανίσχυρη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR της Nikon με φορμά FX έχει εξοπλιστεί με μια σειρά από νέες τεχνολογίες, χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην απόδοση που ζήτησαν οι ίδιοι οι χρήστες καθώς και εκείνοι που δεν συμβιβάζονται με οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο στον φωτογραφικό τους εξοπλισμό. Για τον διάδοχο της D810, πολλοί ζήτησαν νέο σύστημα εστίασης, καλύτερες φωτογραφίες RAW, χειριστήρια παρόμοια με τη D5, ενσωματωμένη στο σώμα σταθεροποίηση εικόνας, ενσωματωμένο WiFi, περιστρεφόμενη οθόνη αφής, μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου και δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 4K Αν λοιπόν η Nikon πράγματι άκουσε τους πελάτες και τους χρήστες των προϊόντων της, θα έχει ενσωματώσει στην νέα της κάμερα τα περισσότερα από τα παραπάνω.
Εξάλλου η εταιρεία δηλώνει ότι η D850 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία των φωτογράφων κάθε είδους που απαιτούν υψηλή ανάλυση και υψηλές ταχύτητες, χαρακτηριστικά που μόνο μια Nikon αυτού του επιπέδου, σε συνδυασμό με φακούς NIKKOR, μπορεί να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια