Video Of Day

ads header

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάντε chat με το πλυντήριο, το φούρνο και κάθε συσκευή στο σπίτι!

Φανταστείτε μια εποχή που θα συνδέεστε από το κινητό σας με όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, θα μπορείτε να τις προγραμματίζετε, να σας προτείνουν τον ιδανικό τρόπο να πλένετε τα ρούχα σας, ή το πώς να μαγειρεύετε το φαγητό σας. Ακούγεται μακρινό; Καθόλου, καθώς ήδη 200.000 καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ζουν αυτή την πραγματικότητα σήμερα, μέσω των οικιακών συσκευών νέας γενιάς Candy.
 Ξεκινώντας από ένα πλυντήριο, ο καταναλωτής κατεβάζοντας στο κινητό ή στο tablet του την εφαρμογή Candy Simply-Fi (που επικοινωνεί με όλες τις αντίστοιχες συσκευές) μπορεί να διαλέξει το εξειδικευμένο πρόγραμμα για το πλύσιμο των ρούχων του, δηλώνοντας μέσω φωνητικών εντολών, πόσο βρώμικα είναι, τι τύπου (λευκά, συνθετικά), αν θέλει εξτρά χρόνο πλυσίματος ή ακόμη ένα γύρο απαλού στυψίματος. Μιλώντας με το πλυντήριο μπορούμε να του πούμε και συγκεκριμένα χρώματα και αντικείμενα που πλένουμε για καλύτερη προσαρμογή. Φυσικά η εφαρμογή μπορεί να κάνει και χρονικό προγραμματισμό, να μας ειδοποιήσει αν η συσκευή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ή να δείξει σε τι φάση βρίσκεται το πλύσιμο. Τα ίδια ισχύουν αντίστοιχα και για το πλυντήριο πιάτων. 
Περνώντας στον φούρνο ο καταναλωτής μπορεί και πάλι να διαλέξει το ιδανικό πρόγραμμα, αλλά και να αποθηκεύσει τα αγαπημένα του στυλ ψησίματος, να δει ειδοποιήσεις, ακόμη και να ενημερωθεί πότε ο φούρνος χρειάζεται βαθύ καθαρισμό. Η εφαρμογή δίνει επίσης τη δυνατότητα σχεδιασμού προγραμμάτων μαγειρέματος σε έως και 5 φάσεις. Πάνω από το φούρνο, ο ψηφιακά διασυνδεδεμένος απορροφητήρας της σειράς, θα ρυθμιστεί αλλά και θα μας ειδοποιήσει αν εντοπίσει υπερβολικό καπνό, θερμοκρασία ή λιπαρά στους ατμούς, ενώ θα ενεργοποιηθεί για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Εξτρά «τρικ»; Μπορούμε να ανάψουμε μέσω της εφαρμογής το φως του, ώστε να φαίνεται ότι είναι κάποιος στο σπίτι, ακόμη και αν βρισκόμαστε σε διακοπές, με την αυτόματη λειτουργία anti-theft. Και βέβαια το ψυγείο του σπιτιού θα ενημερώσει αν υπήρξαν κάποιες επιζήμιες για την σωστή ψύξη των τροφίμων αυξομειώσεις θερμοκρασίας (από κάποια διακοπή ρεύματος), ενώ μπορούμε από μακριά να μάθουμε αν έχει παγώσει σωστά ένα μπουκάλι με ποτό, και να ρυθμίσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία ενώ ένας συναγερμός θα μας πει ότι… κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή. 
Φυσικά, τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από όσα μπορούμε να κάνουμε με τις διασυνδεδεμένες συσκευές του ομίλου Candy, καθώς στο smartphone ή στο tablet μας, μπορούμε να βρούμε ένα πλούτο ειδικών λειτουργιών, όπως βέβαια και την αντίστοιχη πληροφορία και οδηγία χρήσης. Για παράδειγμα δείτε εδώ ένα βίντεο με το πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη με ένα πλυντήριο Candy Simply Fi. Επίσης δείτε εδώ ένα βίντεο με το πώς οι συσκευές Hoover Wizard δημιουργούν την απόλυτα ψηφιακά ελεγχόμενη κουζίνα! Τι φέρνει το μέλλον; Οι πάνω από 200.000 κάτοχοι των διασυνδεδεμένων συσκευών του ομίλου Candy προβλέπεται ότι θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο το 2019, ενώ ήδη ο όμιλος παρουσίασε τον έξυπνο φούρνο Candy Watch & Touch, στο Salone del Mobile στο Μιλάνο (μια επαναστατική συσκευή με την εμπρόσθια όψη ολόκληρη μια touch έγχρωμη οθόνη). Ακόμη, φέτος το Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί στην κλαδική έκθεση IFA στο Βερολίνο ένα εξίσου επαναστατικό πλυντήριο με τη διασυνδεσιμότητα να ανεβαίνει επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια