ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H AMD ανακοίνωσε τους νέους Ryzen PRO

Μετά τον ενθουσιασμό που έσπειρε η AMD –τόσο στους… μετόχους της εταιρείας, όσο και σε συνεργαζόμενες εταιρείες ή και σε χρήστες- με την ανακοίνωση των επιχειρησιακής κλάσης επεξεργαστών EPYC, η εταιρεία με έδρα στο Sunnyvale, στην California ανακοίνωσε και τους επεξεργαστές Ryzen PRO. 
Σύμφωνα με την AMD, οι νέοι επεξεργαστές της σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν τις ανάγκες των σημερινών, compute-intensive χώρων εργασίας, και φέρνουν αξιοπιστία, ασφάλεια και υψηλή απόδοση στους επιχειρησιακής κλάσης desktop υπολογιστές. Προσφέροντας εξαιρετικό responsiveness στις πλέον απαιτητικές επιχειρησιακής κλάσης εφαρμογές και multi-tasking workflows, o πυρήνας Zen σε κάθε επεξεργαστή της σειράς Ryzen PRO προσφέρει έως και 52% βελτίωση στην ικανότητα compute σε σύγκριση με τη προηγούμενη γενιά. 
Επίσης, σύμφωνα με την AMD, ο επεξεργαστής Ryzen 7 PRO προσφέρει έως και 62% υψηλότερη multi-threaded απόδοση σε σύγκριση με επιλεγμένες ανταγωνιστικές λύσεις. Οι νέοι, επαγγελματικοί επεξεργαστές Ryzen PRO της AMD αναμένεται να τροφοδοτήσουν workstations και επιχειρησιακής κλάσης desktop υπολογιστές σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2017. Οι Ryzen PRO για φορητούς υπολογιστές αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στις αρχές του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια